Το μυστικό που στοίχειωσε την Άντζελα Δημητρίου: Ο γιος που νόμιζε ότι την έχει ξαδέρφη, το DNA και η αποκάλuψη

May 8, 2022

Το μυστικό που στοίχειωσε την Άντζελα Δημητρίου: Ο γιος που νόμιζε ότι την έχει ξαδέρφη, το DNA και η αποκάλuψη

Η Άντζελα Δημητρίου στο παρελθόν έχει κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον γιο της, Βαγγέλη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο γιος της, μέχρι τα 25 του χρόνια, πίστευε ότι ήταν πρώτη του ξαδέρφη, ενώ τον ίδιο τον μεγάλωσε η θεία της η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον γιο της

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει. Η θεία μου η συγχωρεμένη το δικαιούται το παιδί. Αυτή τον μεγάλωσε και τον γαλούχησε μέχρι 25 χρονών. Μέχρι τότε ήξερε ότι ήμουν πρώτη του ξαδέρφη. Του το είπα σαν παραμύθι… Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε. Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχω τα ακριβή στοιχεία και να μου πεις τώρα ποιος είναι ο πατέρας.

Μίλησε μαζί με τον Αντώνη Κυριακού, πήγε και τον βρήκε… Μου κράτησε το χέρι, με κοίταγε μες τα μάτια και μου λέει “θέλεις να σηκωθούμε να μην το κάνουμε γιατί έχω μετανιώσει;” και του είπα ότι “όχι, θα το κάνουμε“» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Μου το πήραν 8 ημερών από την κλινική. Πριν πάει στην εκκλησία ήθελα να το πλύνω το παιδί μου, να το αλλάξω. Ταλκ δεν μπορούσα να του βάλω ούτε κρέμες γιατί είχε μεγαλώσει πια. Τον έβαλα μες τη μπανιέρα, λοιπόν, και του είπα “γιατί δεν σε έπλυνα τόσα χρόνια; Γιατί δεν σε άλλαξα τόσα χρόνια; Επίτρεψέ μου πριν πας στην εκκλησία και να σε παντρέψω να σε κάνω ένα μπάνιο…» κατέληξε η τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: