Survivor 5 trailer 8/5: «Η απόφαση της παραγωγής…» – Ανακοίνωση "σεισμός" από τον Γιώργο Λιανό

May 9, 2022

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 θα δούμε τι θα γίνει τελικά με το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο παιχνίδι. Η παραγωγή τον απέβαλε από το χθεσινό 7/5 αγώνισμα μετά από τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια. Βέβαια, τα ήθελε και τα έπαθε, μιας και ήταν εκείνος που αρχικά του επιτέθηκε στην καλύβα.



Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες είχαν ξαπλώσει! Έπιασε μια ξαφνική βροχή και ο Τσακατσούκας φιλοτιμήθηκε να μαζέψει τα παπούτσια της Ναυσικάς. Κάνοντας όμως αυτή την καλή πράξη μπερδεύτηκε και πήρε τα παπούτσια του Τάκη, ο οποίος τα έψαχνε επίμονα. Μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος κατάλαβε όλο το λάθος, που έγινε και αντί να το διορθώσει πήγε επιθετικά στην καλύβα με αποτέλεσμα να πιαστεί πολύ άσχημα στα χέρια και να μην μπορεί κανείς να τους χωρίσει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ζαλίστηκαν πολύ αλλά τα κατάφεραν – Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Όλοι λοιπόν σοκαρίστηκαν με το περιστατικό και άτομα της παραγωγής τον πήγαν πιο πέρα για να ηρεμήσει. Με αφορμή λοιπόν τα όσα προηγήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες με τον Σοϊλέδη και τα σχόλια που γίνονται στα social media πίσω στην Ελλάδα, η παραγωγή τον απέβαλε από το αγώνισμα και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελικά απόφαση της.

Σήμερα, στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώνει αν τελικά παραμείνει στο Survivor 5 αλλά με ποινή ή αν τον διώξουν από το παιχνίδι.

Πριν γίνουν ωστόσο όλα αυτά, θα δούμε και ένα… νέο έρωτα στην παραλία του Άγιο Δομίνικου, όπως και το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Το 8/5 trailer του Survivor 5


Πηγή

Διαβάστε επίσης: