Survivor 5: Ο Εμμανουήλ ξεσκεπάζει Μαρτίκα – Βρισηίδα – «Είναι τραγελαφικό.. εσκεμμένο» (Video)

May 9, 2022

Survivor 5: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σγημερινό επεισόδιο του Survivor με τον Λιανό να ανακοινώνει την παραμονή ή όχι του Κατσαούνη, αλλά όπως βλέπουμε και στο σημερινό trailer 08/05 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «σταυρώνει» τους Μαρτίκα και Βρισηίδια για το δήθεν φλερτ τους λέγοντας πως είναι εσκεμμένο και πως είναι τραγελαφικό σαν ζευγάρι!



Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξεμπρόστιασμα του Εμμανουήλ για τους Μαρτίκα και Βρισηίδα:

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Survivor spoiler 08/05: «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς; Όλο το παρασκήνιο!

Survivor spoiler 08/05: H προσωρίνή τουλάχιστον αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη έσκασε σα βόμβα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό όπως βλπεπουμε και στο σημερινό trailer να ανακοινώνει την οριστική απόφαση της παραγωγής, ωστόσο μια νέα αποχώρηση φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών και συγκεκριμένα αυτή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor η Ναυσικά;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Ναυσικά μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομήνικο, δείχνει να λυγίζει. Όπως η ίδια ανέφερε στη κάμερα, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το στομάχι της, το οποίο εδώ και δύο μέρες δε την αφήνει να ηρεμήσει. Σε όλο αυτό προστέθηκαν και οι πονοκέφαλοι. «Παρατηρώ ότι έχει αλλάξει η διάθεσή μου, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Και ψυχολογικά και σωματικά νομίζω πως πλέον δεν αντέχω», είπε στη κάμερα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: