Υπόθεση Πάτρας: Με κλάματα βγήκε από τις φυλακές η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

May 7, 2022

Υπόθεση Πάτρας: Με κλάματα βγήκε από τις φυλακές η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι στη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν σήμερα η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να την επισκεφθούν.

Η 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είχε να δει την οικογένειά της από το Μεγάλο Σάββατο, ενώ σήμερα τους συνάντησε πρώτη φορά δια ζώσης, καθώς δεν ισχύουν πλέον τα μέτρα για την πανδημία. Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου κρατούσαν στα χέρια τους χάρτινες σακούλες γεμάτες με είδη πρώτης ανάγκης και μπήκαν στις φυλακές χωρίς να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Βγαίνοντας ωστόσο, η μητέρα της εμφανίστηκε συγκινησιακά φορτισμένη, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν είδε την κόρη της καταβεβλημένη η ίδια απάντησε «πολύ». Σημειώνεται ότι ο πατέρας της 33χρονης δεν την έχει επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών ολοκληρώνεται και σύντομα θα δουν το «φως» τα πορίσματα και για τα άλλα δύο κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη.

Διαρροές από ιατροδικαστικούς κύκλους κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και στις άλλες δύο περιπτώσεις, με τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: