«Δεν θα ξαναδείς την Τζωρτζίνα»: Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη – Άθικτη η κεταμίνη του νοσοκομείου (Video) – Έγκλημα

May 7, 2022

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία που προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορούμενη για δολοφονία από πρόθεση και προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν πάθει το 9χρονο κορίτσι το σοβαρό επεισόδιο ανακοπής, είχε στείλει γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό του πατέρα και εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν θα ξαναδείς την Τζωρτζίνα»!



Δείτε επίσης: Πάτρα – «Βόμβα» από τον Πέτρο Κουσουλό: Η Ρούλα Πισπρίγκου αναζητούσε «τεστ εγκυμοσύνης» και «χάπι άμβλωσης» (Video)

Survivor spoiler 06/05: Πανζουρλισμός για τη Σοφιάννα Αβραμάκη - «Βουλιάζει» το «Ελ. Βενιζέλος» για την επιστροφή της από το Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/05: Πανζουρλισμός για τη Σοφιάννα Αβραμάκη - «Βουλιάζει» το «Ελ. Βενιζέλος» για την επιστροφή της από το Survivor 5

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, αρχικά το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι ήθελε να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα έβλεπε ξανά την κόρη του. Αυτά μάλιστα συνέβησαν σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο της υπόθεσης μεταξύ 21 Μαρτίου 2021 όταν και επήλθε ο θάνατος της Ιριδας και 11 Απριλίου 2021, την ημέρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας που απέφερε την τετραπληγία στο παιδί.

Το άθικτο νοσοκομειακό «σετ» με τις 5 αμπούλες κεταμίνης

Επιπλέον, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως ο ισχυρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», χορήγησε από λάθος του την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τις προσπάθειες ανάνηψης, πέφτει εκ νέου στο κενό, καθώς μετά τους γιατρούς και τις καταθέσεις τους, μετά την ανακοίνωση διάψευσης από το νοσοκομείο, αλλά και μετά τις εκθέσεις των ιατροδικαστών, άλλο ένα επιβαρυντικό στοιχείο προστέθηκε κατά της 33χρονης μητέρας.

Ετσι, οι αστυνομικές έρευνες έχουν συλλέξει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το νοσοκομειακό «κιτ» με τις 5 αμπούλες αραιωμένης κεταμίνης, το οποίο είχαν μαζί τους την ημέρα του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, παρέμεινε κλειστό και δεν χρησιμοποιήθηκε από κανέναν!

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

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν οι γιατροί είχαν χρησιμοποιήσει και τις 5 αμπούλες του συγκεκριμένου «κιτ», η ποσότητα δεν επαρκούσε για να καλύψει αυτή που βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: