Στη Μύκονο θα βαφτίσουν τα δίδυμα κορίτσια τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

May 7, 2022

Στη Μύκονο θα βαφτίσουν τα δίδυμα κορίτσια τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Κλείνουν όλο και περισσότερο προς το μέρος που θα βαφτίσουν τις δίδυμες κόρες τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Τις δίδυμες κορούλες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, βρίσκεται σε αναζήτηση του μέρους που θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Πού θα γίνει τελικά η βάφτιση

Αφού έβαλαν κάτω όλες τις επιλογές τους και απέκλεισαν μάλιστα, δύο νησιά, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σκέφτηκαν ως λύση το νησί των Ανέμων.

Ωστόσο, έχουν ακόμα πολύ καιρό μπροστά τους για να το σκεφτούν ξανά και να αποφασίσουν τελικά, αν είναι η Μύκονος ή κάποιο άλλο νησί το ιδανικό μέρος για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα δίδυμα κορίτσια θα βαφτίσουν πιθανότατα ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τις κορούλες του τον Ιούνιο του 2021. Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση, τα κατάφεραν. Έκτοτε, και οι δύο μοιράζονται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή.

Μπορεί τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη να ήταν πριν αρκετές ημέρες, ωστόσο μιας και ο παρουσιαστής έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ, το βράδυ της Πέμπτης η Χριστίνα Μπόμπα του διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Influncer μαζί με τον σύζυγό της και τη μητέρα του πήγαν σε γνωστό εστιατόριο με θέα την Αθήνα και εκεί τους περίμεναν όλοι οι φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη!

Ο παρουσιαστής δεν το πίστευε και χάρηκε ιδιαίτερα με την έκπληξη της Χριστίνας! Όλοι μαζί έσβησαν τούρτα – η οποία ήταν εμπνευσμένη από την οικογένεια του παρουσιαστή – και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ.

«Surpriiise…!!! Μπορεί λιιιιιίγο να αργήσαμε γιατί έλειπες την ημέρα των γενεθλίων σου… αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Χρόνια πολλά @sakiswp We love you!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: