Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Γιορτή Της Και Το Το Εντυπωσιακό Μονόπετρο Που Δέχτηκε Σαν Δώρο

May 6, 2022

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Γιορτή Της Και Το Το Εντυπωσιακό Μονόπετρο Που Δέχτηκε Σαν ΔώροΖωζώ Σαπουντζάκη: Η Γιορτή Της Και Το Το Εντυπωσιακό Μονόπετρο Που Δέχτηκε Σαν Δώρο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο «Happy Day» για την προσωπική της ζωή, για το εντυπωσιακό δώρο που δέχθηκε στη γιορτή της και η πρόταση από την επαρχία.«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με αγαπάει ο κόσμος. Από τις 07:00 το πρωί μέχρι τώρα που έφυγα από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο» δήλωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Alpha, συμπληρώνοντας πως «είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι ποτέ με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες».

Η Ζωζή Σαπουντζάκη για την προσωπική της ζωή

«Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», δήλωσε για την προσωπική της ζωή ενώ στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι που της λείπει από τη ζωή της, είπε: «Όχι. Βέβαια, ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια αλλά μου είπε ο γιατρός να προσέξω, να μην δουλέψω ένα διάστημα και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στενοχωριόμουν. Είχα προτάσεις και είχα μία για την επαρχία».

Η… πρόταση για την επαρχία

«Μού είπε ότι αύριο θα έρθει από το σπίτι μου για δουλειά. Εγώ του είπα ότι θέλω προκαταβολή και μου έβγαλε χρήματα και μου τα έδωσε όλα και είχα μείνει… κόκκαλο εγώ! Και την άλλη μέρα, πώς να πω όχι εγώ;», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως όταν πήγε, «έγινε ο χαμός! Φορτηγά, τρακτέρ, λεωφορεία… Ό,τι μπορείς μα φανταστείς, για να δουν τη Ζωζώ. Και όταν έφυγα εκείνο το πρωί, μου είπε, ‘απόψε μου έβγαλες το μαγαζί για τον χειμώνα’».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: