Σκληρές εικόνες: Πώς θα είναι οι παίκτες του Nomads όταν βγουν απ’ το παιχνίδι (Pics)

May 6, 2022

Σκληρές εικόνες: Πώς θα είναι οι παίκτες του Nomads όταν βγουν απ’ το παιχνίδι (Pics)Το Nomads ήρθε για να μείνει και να ξεχωρίσει από όλα τα προηγούμενα ριάτιτι επιβίωσης που είδαμε ως τώρα στην ξαφνική αναγέννηση του είδους μέσα στο 2017. Και δεν ξερχωρίζει ούτε λόγω παραγωγής, ούτε λόγω σωστής επιλογής παικτών, ούτε βέβαια λόγω παρουσιαστή.Αυτό που το κάνει τόσο διαφορετικό είναι η δυσκολία του στίβου και ο αυξημένος χρόνος κάθε αγωνίσματος. Ο οποίος διπλασιάζεται για τις δύο ομάδες που θα παίξουν δεύτερο γύρο. Αγωνίσματα που μπορεί να συμμετέχει όλη η ομάδα. Δεν υπάρχουν και πολλές δυνατότητες για να ξαναδούμε Λάουρες που άραζαν γιατί φοβόντουσαν τα ύψη. Εδώ λίγο ως πολύ όλοι θα φάνε τον γάιδαρο μέχρι να φτάσουν στην ουρά.

Όλα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει στην αυξημένη εμφάνιση τραυματισμών. Στα γόνατα και στις κλειδώσεις γενικότερα. Σε συνδυασμό με το κομμάτι επιβίωση, (ειδικά όσοι ανήκουν στην ομάδα που μένει στη ζούγκλα), το κάνει εξαιρετικά επώδυνο για τους παίκτες.

Κάτι που μας φέρνει στο αρχικό μας ερώτημα του τίτλου. Τι θα γίνει όταν όλοι οι παίκτες αποχωρήσουν;

Ειδικότερα αυτοί που θα μείνουν καιρό. Όλους σχεδόν τους μήνες. Πώς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά το Nomads;

Ετοιμάσαμε ένα φωτορεπορτάζ αρκούντως ενημερωτικό δια την κατάστασή των όταν με το καλό βγουν σε σχέση με την λαμπερή και φρέσκια εμφάνισή τους όταν μπήκαν στο παιχνίδι.

Πατώντας την κάθε κάρτα με τη φωτογραφία του παίκτη στο πριν μπορείτε να τον δείτε πώς θα είναι μετά την αποχώρησή του.

via menshouse.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: