"Σεισμός" από τον Κώστα Λεφάκη – "Καμπανάκι" για Ταύρους, Παρθένους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια

May 6, 2022

Αρμονικές όψεις Αφροδίτης με πλανήτες. Προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις διευκολύνονται. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του. Ιδιαίτερη προσοχή για 5 ζώδια. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.



Οι αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Προβάλλετε τον εαυτό σας και γίνετε τολμηροί και αποτελεσματικοί. Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας δώσουν χαρά.

Ταύρος

Αισθηματικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Φροντίστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, όσες αντιθέσεις και αν υπάρχουν γύρω σας.

Δίδυμοι

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

Ευνοείστε περισσότερο από άλλους για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα, στις σπουδές και γενικότερα στην υποστήριξη του μέλλοντός σας.

Καρκίνος

Έχετε τη δική σας γνώμη και άποψη και δεν αφήνετε να σας παρασύρουν υπερβολικά επιφανειακές εκτιμήσεις τρίτων. Αυτό σας βοηθά να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας.

Λέων

Έχετε την στήριξη και την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων γύρω σας, αλλά επειδή αυτή η στήριξη είναι εντελώς ρευστή, πρέπει να δείξετε ότι και την αξίζετε και την δικαιούστε.

'Σεισμός' από τον Κώστα Λεφάκη - 'Καμπανάκι' για Ταύρους, Παρθένους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια


Παρθένος

Ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν είναι καλός σύμβουλος σήμερα γιατί μπορεί να σας απομακρύνει από εκείνους ακριβώς που σας στηρίζουν. Μάθετε να συγκρατείστε!

Ζυγός

Πολλά κινούνται γύρω σας και ακόμα περισσότερα μεταβάλλουν τη διάθεση και το πρόγραμμά σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή!

Σκορπιός

Αισθηματικά έχετε πολλές ευκαιρίες οι ελεύθεροι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα

Τοξότης

Η μέρα φέρνει πολλά δώρα σε πολλούς τομείς και πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε. Οι φίλοι, οι συγγενείς, αλλά και άγνωστοι μέχρι τώρα άνθρωποι, δείχνουν καλές προθέσεις απέναντί σας κι εσείς διευρύνετε το πεδίο δράσης σας.


Αιγόκερως

Μην ασκείτε κριτική και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα όσον αφορά στα αισθήματα των άλλων και το είδος της σχέσης που επιδιώκουν μαζί σας.

Υδροχόος

Αν δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό σήμερα, ξέρετε ότι αύριο θα ψάχνεστε και πάλι. Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε και κάποιες εναλλακτικές για αργότερα.

Ιχθύες

Αφήστε το στοιχείο της έκπληξης να λειτουργήσει θετικά και δώστε στην τύχη σας την ευκαιρία να ξεφύγει από τα ηνία που της έχετε περάσει. Σας αγαπούν πολύ, αλλά θα σας το δείξουν με τον τρόπο που ξέρουν!

Πηγή: elle.gr

Διαβάστε επίσης: