Μαρίνα Σπανού — Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Κόρη Του «Ερμή» Από Το Άκρως Οικογενειακόν

May 6, 2022

Μαρίνα Σπανού — Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Κόρη Του «Ερμή» Από Το Άκρως ΟικογενειακόνΜαρίνα Σπανού | Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Κόρη Του «Ερμή» Από Το Άκρως Οικογενειακόν

Ο Χρήστος Σπανός, ο «Ερμής» από το «Άκρως Οικογενειακόν» μας συστήνει τηλεοπτικά την 20χρονη κόρη του, Μαρίνα Σπανού. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στην πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία, στη σχέση τους και πώς ο κόσμος τους… περνάει για αδέλφια.«Νομίζω πως όχι μόνο αγαπάει αυτή τη δουλειά η Μαρίνα, είναι η αποστολή της πια» δήλωσε ο Χρήστος Σπανός, με την 20χρονη να συμπληρώνει πως «δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αν δεν υπήρχε τόση υποστήριξη από το σπίτι μου».

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, αποκάλυψε πως η κόρη του δεν ήθελε να τον βλέπει καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τα άλλα παιδιά τον έβλεπαν μικρό ενώ ήταν πατέρας της.

«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Άννα Πανταζή.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Χρήστος Σπανός, όταν είδε τη Μαρίνα να τραγουδά στην Αεροπαγίτου και έβλεπε τους περαστικούς να την ακούνε είπε «κάτι καλό θα συμβεί».

Δες τη συνέντευξη μπαμπά και κόρης στην “Ελένη”:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: