Άγγελος Λάτσιος: Η μεγάλη ανατροπή στην εμφάνισή του – Τεράστια αλλαγή

May 6, 2022

Ο Άγγελος Λάτσιος, προέβη σε μία ιδιαίτερα συγκινητική πράξη, ενώ ταυτόχρονα έκανε θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του.



Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά στην ηλικία του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη.

Survivor spoiler 05/05: Σάλος με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου! Η παραγωγή τους ζήτησε να...

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/05: Σάλος με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου! Η παραγωγή τους ζήτησε να...

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό και ο ίδιος ο Άγγελος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram, αποφάσισε να κόψει τα μακριά του μαλλιά, προκειμένου να δωρίσει την κοτσίδα του για καλό σκοπό, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τέτοιες κινήσεις λόγω προβλημάτων υγείας.

"Ας δωρίσουμε" έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Λίγο αργότερα, θέλησε να μοιραστεί με τη διαδικτυακή του παρέα το νέο του look.

Δείτε την ανάρτησή του

Άγγελος Λάτσιος: Η μεγάλη ανατροπή στην εμφάνισή του - Τεράστια αλλαγή

Δείτε την αλλαγή στο look του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios ???? (@aggelos_latsios)

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Σε πελάγη ευτυχίας η Γαία Μερκούρη: Γενέθλια για την «πεθερά» του Άγγελου Λάτσιου - Στη φόρα η ηλικία της (photos)

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ωστόσο η Γαία Μερκούρη δεν υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη ζωή του γιου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς παλιότερα ο νεαρός είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος με αιθέρια ύπαρξη.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Σε ένα από αυτά η Γαία Μερκούρη αποκάλυψε πώς η μητέρα της, Δωροθέα, έχει γενέθλια σήμερα 4/5. Η γνωστή ηθοποιός κλείνει τα 48.

Μάλιστα, η 18χρονη κόρη της δε δίστασε να την ευχαριστήσει για όλα μέσα από μια σειρά από Instagram stories, δείχνοντας έτσι την αγάπη της.

 Γενέθλια για την «πεθερά» του Άγγελου Λάτσιου μερκούρη

Δωροθέα μερκούρη γενέθλια

Γαία Μερκούρη: Έκοψε τα «φτερά» στον Άγγελο Λάτσιο - Τι συνέβη;

Σε «πονοκέφαλο» για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου, με την Γαία Μερκούρη να τον κρατάει πίσω.

Το 2022 αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι μία μεταβατική χρονιά για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Παρ΄ όλα αυτά ο μοναχογιός της γνωστής παρουσιάστριας θέλει να ζήσει τον έρωτά του και έχει ξεχάσει το επαγγελματικό του μέλλον και δεν θέλει να σκέφτεται τις σπουδές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον γιο της και αν θα φύγει για να σπουδάσει στην Αγγλία ή την Αμερική.

Το αρχικό πλάνο ήταν να φύγει μαζί με την Γαία Μερκούρη, ωστόσο τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω, μένοντας στην Ελλάδα.

Με την αλλαγή των πλάνων, φημολογείται πως ο 20χρονος θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία τα θαλάσσια και extreme sports.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: