Σκύλος Οδηγός Θριαμβεύει Με Τον Τυφλό Κηδεμόνα Του Στους Ολυμπιακούς Του 2022

May 5, 2022

Σκύλος Οδηγός Θριαμβεύει Με Τον Τυφλό Κηδεμόνα Του Στους Ολυμπιακούς Του 2022



Σκύλος Οδηγός Θριαμβεύει Με Τον Τυφλό Κηδεμόνα Του Στους Ολυμπιακούς Του 2022

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κάποιος και αυτό το γνωρίζει καλά μια Ολυμπιονίκης που δεν είναι μόνο περήφανη που έχει την καλύτερη παρέα στο σπίτι, αλλά και ο υποστηρικτής του θριάμβου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Η Carina Edlinger, μια νεαρή Αυστριακή με προβλήματα όρασης που κέρδισε δύο μετάλλια στους πρόσφατους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022, κατάλαβε αμέσως ότι ο θρίαμβός της ήταν κοινός.

Το κορίτσι ευχαρίστησε δημόσια τον σκύλο-οδηγό της Ράιλι.

Αν και σε έναν αγώνα, οι νικητές έχουν πάντα έναν προπονητή ή μια ολόκληρη ομάδα πίσω τους που τους έχει ωθήσει να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού (ειδικά όταν πρόκειται για Ολυμπιακούς Αγώνες). Η περίπτωση της Carina είναι πραγματικά ιδιαίτερη.

Η νεαρή γυναίκα έφερε τον σκύλο-οδηγό της στο βάθρο για να γιορτάσει μαζί της και έδωσε στον Ράιλι τη συνοδεία που της άξιζε για την άνευ όρων πίστη του.

Ο Ράιλι είναι 5 ετών και είναι με το κορίτσι εδώ και δύο χρόνια. Αν και δεν τη γνώρισε ως κουτάβι, η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι κατάφερε να κάνει μια σύνδεση αρκετά γρήγορα.

Ο σκύλος είναι ένας υποδειγματικός οδηγός και επίσης ένα πολύ στοργικό ον, έτσι έκλεψε αμέσως την καρδιά της Carina και κατέκτησε επίσης την καρδιά του γούνινου.

Ο σκύλος δεν φεύγει από το πλευρό της, αλλά φαίνεται να καταλαβαίνει και πόσο σημαντική είναι η δουλειά που κάνει γιατί ξεχώριζε στη δουλειά του τις ώρες της εκπαίδευσης του κοριτσιού.

Ο Ράιλι ήθελε επίσης αυτό το Ολυμπιακό μετάλλιο και για τις προσπάθειές τους βραβεύτηκαν και οι δύο.

Αλλά η στιγμή της τελετής απονομής ήταν αυτό που επηρέασε περισσότερο τους οπαδούς του αθλητή. Όχι μόνο για την εξαιρετική συμμετοχή του στους αγώνες και την επάξια αναγνώριση, αλλά για μια πράξη που άγγιξε τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων.

Μόλις η Carina έλαβε τα μετάλλια, ήταν για τον σύντροφό της Riley και από το πουθενά έβγαλε ένα μετάλλιο που είχε ετοιμάσει ειδικά για τον σκύλο.

Το χαρούμενο ζώο δεν σταμάτησε να κουνάει την ουρά του.

Αυτή η ταπεινή και ειλικρινής χειρονομία της πιο αγνής αναγνώρισης ενός σκύλου δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και οι δημοσιογράφοι και οι ακόλουθοι πήδηξαν να επαινέσουν το κορίτσι.

«Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα για να έρθω στην Κίνα ήταν να φέρω τον σκύλο μου . Αν ο σκύλος μου δεν είχε καταφέρει να μπει στην Κίνα, θα πετούσε κατευθείαν σπίτι», είπε ο Έντλινγκερ.

Ήταν μια υπέροχη μέρα και για τους δύο, ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του απόλαυσαν τόσο πολύ αυτόν τον θρίαμβο που δεν αντιστάθηκαν να ποζάρουν μαζί για τις φωτογραφίες των δημοσιογράφων. Το γούνινο φαινόταν να χαιρόταν που έπαιζε μπροστά στις κάμερες και συμπεριφέρθηκε σαν σταρ.

Αυτός ο σκύλος είναι αναμφίβολα βασικός παίκτης στη ζωή του αθλητή, το ξέρει αλλά το ξέρει και εκείνη. Για το λόγο αυτό, η ταπεινοφροσύνη και η χειρονομία αναγνώρισής τους μας γεμίζει τρυφερότητα.

“Βλέπω μεταξύ 1,5 και 2 τοις εκατό, επομένως είμαι ίσως ο αθλητής με χαμηλότερη όραση που αγωνίζεται εδώ , οπότε είναι λίγο δύσκολο, αλλά με βοήθησε, όχι μόνο να βρω το δρόμο μου, αλλά και συναισθηματικά τα τελευταία δύο χρόνια”, είπε η Edlinger. .

Οι σκύλοι -οδηγοί είναι το κλειδί στη ζωή των ιδιοκτητών τους, γιατί μαζί τους είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσουν τη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν κάποιος αμφιβάλλει, απλά να μάθει την ιστορία της Carina και του Riley.

Για εκείνη, είναι κάτι περισσότερο από σκύλος-οδηγός γιατί της αποκατέστησε τη θέληση για ζωή και της έμαθε να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων αφού έχασε την όρασή της.

Αυτές είναι οι ιστορίες που μας εμπνέουν και μας οδηγούν να εκτιμούμε όλο και περισσότερο αυτούς τους γούνινους αγγέλους που μας έχουν βάλει στη γη: Μπράβο σε σένα, Ράιλι!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: