Δεν Μας Σώζει Τίποτα! Αυτές Είναι Οι Προβλέψεις Σοκ του Τάσου Αρνιακού για τον Καιρό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

May 5, 2022

Δεν Μας Σώζει Τίποτα! Αυτές Είναι Οι Προβλέψεις Σοκ του Τάσου Αρνιακού για τον Καιρό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα μετά το θερινό ηλιοστάσιο της Πέμπτης 21η Ιουνίου και όλη η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του. Οι πρώτοι αδειούχοι απολαμβάνουν τις υψηλές θερμοκρασίες, τον ελληνικό ουρανό που φωτίζεται μοναδικά από τον ελληνικό ήλιο και οι ελληνικές παραλίες γεμίζουν ελληνικά χαμόγελα Ελλήνων εκδρομέων που συνδυάζουν τις ελληνικές ημέρες ξεκούρασης με το ελληνικό καλοκαίρι που οι ξένοι οι οποίοι όταν κατέβηκαν από τα δέντρα μας πέτυχαν εκτός να το απολαμβάνουμε.Ο περισσότερος όμως κόσμος δεν κάνει διακοπές τον Ιούνιο αλλά το δίμηνο που ακολουθεί. Ιούλιος και Αύγουστος είναι φουλ στον εσωτερικό τουρισμό και όλοι οι εκδρομείς ζουν με το άγχος του τι καιρό θα κάνει τις λίγες ημέρες που θα έχουν άδεια από τις εργασίες τους. Θα έχει μελτέμια, θα έχει καύσωνα, θα χρειαστούμε πολύ αντιηλιακό; Πόσα μπουκάλια παγωμένο νερό θα χρειαστούμε;

Για να μην ανησυχείτε όμως άδικα και να μην τρομάζετε ότι δε θα είστε έτοιμοι για το επόμενο δίμηνο που περιμένετε όλοκληρο τον χρόνο, το Menshouse φέρνει αποκλειστικά για σας ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να εγγυηθεί την απόλαυση στις διακοπές σας. Τον Τάσο Αρνιακό.

Ο έγκυρος τηλεοπτικός μετεωρολόγος έρχεται και σας παρουσιάζει τις προβλέψεις του για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να είσαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, για να είσαστε μπροστά από τους υπόλοιπους που θα τρέχουν τελευταία στιγμή να πακετάρουν το θερμός και τα βατραχοπέδιλα.

Δείτε τες και μη μας πείτε μετά «α δεν ήξερα, δε με είχε προειδοποιήσει κανείς». Ο κ. Αρνιακός τα είπε από τώρα και πλέον κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν ήξερε.

Οι προβλέψεις – σοκ του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε επίσης: