Ο παππούς πούλησε το σπίτι όταν η γιαγιά πέθανε – Δεν φαντάζεστε όμως τι βρήκαν κρυμμένο μέσα στο σπίτι – Funny-Περίεργα

May 5, 2022

Ένα συνεργείο κατασκευών είχε αναλάβει την ανακαίνιση ενός σπιτιού, όπου έμενε ένα παππούς με τη γιαγιά. Δεν φαντάζεστε όμως αυτό που ανακάλυψε μέσα στο σπίτι!



Την άνοιξη του 2014, ο Τζον Μουράι και το συνεργείο του είχαν αναλάβει την ανακαίνιση ενός σπιτιού από την δεκαετία του 1950 στο Phoenix της Αριζόνα.

Survivor spoiler: Ποια Σοφιάννα; Η «απαγορευμένη» φωτογραφία Άρη Σοϊλέδη - Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Ποια Σοφιάννα; Η «απαγορευμένη» φωτογραφία Άρη Σοϊλέδη - Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ο Τζον ήταν προετοιμασμένος για μια συνηθισμένη μέρα στην δουλειά. Έτσι κι αλλιώς, είχαν κάνει εκατοντάδες πρότζεκτ σαν αυτό. Φαντάζεστε, λοιπόν, την έκπληξη τους όταν έπεσαν κατά λάθος πάνω σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη παγωμένη στον χρόνο.

Μισοθαμμένη σε μια στοίβα παλιά μόνωσης τοίχου βρισκόταν μια χρονοκάψουλα. Είχε δημιουργηθεί από μια παλιά κάτοικο του σπιτιού. Ο Τζον ήταν περίεργος να μάθει περί τίνος πρόκειται κι έτσι άρχισε να κοιτάζει τις παλιές φωτογραφίες και τα χειρόγραφα γράμματα. Μπορεί άλλοι να ανακαλύπτουν την διαθήκη των παππούδων τους μετά τον θάνατό τους και να παθαίνουν σοκ, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.

“Έχουμε κάνει εκατοντάδες σπίτια, αλλά ποτέ δεν έχουμε βρει κάτι τέτοιο”, είπε ο Τζον. Η χρονοκάψουλα ήταν ένα δώρο από την Betty Klug. Την είχε κρυμμένη αλλά σκόπευε να την χαρίσει στον άντρα της. Είχε ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 1966. Η Μπέτι ήταν 33 ετών τότε.

Ο Μπρους δεν είχε ιδέα ότι η γυναίκα του είχε αφήσει έναν τέτοιο θησαυρό στους τοίχους του σπιτιού τους. Αφότου έβαλε την χρονοκάψουλα στους τοίχους, η Μπέτι πέθανε σε ένα τραγικό δυστύχημα. Ο Bruce πούλησε το σπίτι την δεκαετία του 1980 και μετακόμισε μακριά.

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

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τα χειρόγραφα γράμματα της Μπέτι: “Ο πόλεμος του Βιετνάμ συνεχίζεται. Η φυλετική κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Τα αγόρια έχουν μακριά μαλλιά εξαιτίας της μανίας με τους Beatles.”

“Ο Lyndon Johnson είναι πρόεδρος. Ελπίζουμε ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα διοικούν μέχρι να ανακαλυφθεί αυτή η χρονοκάψουλα.” “Ο Barry Goldwater (Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία) ζει στην κορυφή του λόφου με την μεγάλη κεραία για την τηλεόραση.”

Ο παππούς πούλησε το σπίτι όταν η γιαγιά πέθανε - Δεν φαντάζεστε όμως τι βρήκαν κρυμμένο μέσα στο σπίτι

Αντί να πετάξει αυτή την απίστευτη ανακάλυψη, ο Τζον έκανε κάτι αδιανόητο… Με την βοήθεια του KPNX News, εντόπισε τον Μπρους σε μια προσπάθεια να του δώσει την χρονοκάψουλα της Μπέτι.

Συναντήθηκαν σε ένα τοπικό καφέ για την ανταλλαγή. Ο Bruce, ο οποίος είναι πλέον γύρω στα 80 και ζει στο Scottsdale της Αριζόνα, έπαθε πλάκα. Επίσης, συνειδητοποίησε ότι η Betty του είχε γράψει ένα γράμμα σαν δώρο για τα 31α γενέθλια του.

1“Είχαμε τον καλύτερο γάμο”, είπε ο Μπρους στο KPNX με δάκρυα στα μάτια. “Δεν μαλώσαμε ποτέ για τίποτα.” Στο τέλος, ο Τζον είπε ότι η χρονοκάψουλα της Μπέτι τον είχε διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα και αυτό ήταν να εκτιμάμε αυτούς που αγαπάμε.

Είναι απίστευτο που τελικά η Μπέτι κατάφερε να παραδώσει τελικά το δώρο της!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: