Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ξέσπασε κατά αστυνομικών η Μάγδα Φύσσα – «Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ;» (Video) – Έγκλημα

May 4, 2022

Εκτός δικαστηρίου συνεχίστηκαν οι εντάσεις που σημάδεψαν την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης για τον φόνο του Ζακ Κωστόπουλου με τη Μάγδα Φύσσα να μη μπορεί να κρύψει την οργή της κατά των αστυνομικών που βρισκόντουσαν στον χώρο.



Δείτε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος – Έντονες αντιδράσεις για την απολογία του κοσμηματοπώλη: «Ξόφαλτσες οι κλωτσιές – Ήθελα να τον κρατήσω μέχρι να έρθει η Αστυνομία»

Survivor spoiler 04/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί στο αυριανό επεισόδιο η Σοφιάννα Αβραμάκη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 04/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί στο αυριανό επεισόδιο η Σοφιάννα Αβραμάκη!

Αρχικά, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των ειδικών φρουρών, Σταύρο Μαυροειδάκο, ενώ και οι δύο βρίσκονταν εντός της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο δεύτερος ήταν ένας από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκαν στη Δέγλερη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους συναδέλφους τους.

Όμως η ένταση «χτύπησε κόκκινο» όταν η κυρία Φύσσα βρέθηκε μεταξύ των ατόμων που απωθήθηκαν με ασπίδες από την αίθουσα, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του ΜΟΔ.

Μέλη του ακροατηρίου άρχισαν να φωνάζουν «δολοφόνοι» και «ντροπή».

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

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν εντός και εκτός των δικαστηρίων εμφανίστηκαν να προκαλούν και άτομα μεταξύ όσων είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να ζητήσουν την απονομή δικαιοσύνης για τον προ τριών ετών θάνατο του ακτιβιστή.

Με φόντο αυτό το κλίμα, η Μάγδα Φύσσα φώναξε κατά των αστυνομικών: «Μπράβο παιδιά. Τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Μπράβο. Τι να πω… Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνεται για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες; Ντροπή σας. Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι».

Το ξέσπασμα της αυτό κατεγράφη σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, και στο οποίο αστυνομικοί εμφανίζονται να κοιτούν προς το σημείο όπου βρισκόταν η ίδια και άνθρωποι που βρίσκονταν στο πλευρό της, εκτός δικαστηρίου.

Ένας εκ των παρευρισκομένων τους αποκαλεί «φασίστες».

Σημειώνεται πως η Μάγδα Φύσσα έδωσε το «παρών» και σε άλλες δικάσιμους για την υπόθεση, ούσα αλληλέγγυα στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, όπως είχε βρεθεί και πλάϊ στους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: