Νίκος Μίχας: Η Συμμετοχή Στο Fame Story, Η Ιατρική Και Η Οικογένεια

May 3, 2022

Νίκος Μίχας: Η Συμμετοχή Στο Fame Story, Η Ιατρική Και Η ΟικογένειαΝίκος Μίχας: Η Συμμετοχή Στο Fame Story, Η Ιατρική Και Η Οικογένεια

«Ένιωσα χαμένος, έπαθα μπλακ άουτ και δεν το ξεπέρασα εύκολα» – Για τη συμμετοχή του στο Fame Story, την ιατρική και την οικογένεια του μίλησε ο Νίκος Μίχας, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Με τη μουσική ασχολούμαι από μικρός, ασχολήθηκα ενστικτωδώς. Υπήρχε ένα πιάνο στο σπίτι και άρχισα να ασχολούμαι. Στα 18 ξεκίνησα να σπουδάζω ιατρική, με έστειλε η μητέρα μου να σπουδάσω στο εξωτερικό, με αρκετές οικονομικές δυσκολίες.

Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι με την ιατρική, έκανα το αγροτικό μου στα Αντικύθηρα, είναι ο τόπος της γιαγιάς μου. Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να αφήσω τη δημοσιότητα και να κάνω το αγροτικό μου σε ένα μικρό νησί. Δεν περίμενα καν ότι θα ασχοληθεί κάποιος με αυτό το πράγμα.

Η μετάβαση έγινε με την οικονομική κρίση, που με επηρέασε ψυχολογικά, ένιωσα ότι είχα τελματώσει στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ένιωσα χαμένος, έχασα το στόχο μου, έπαθα blackout και δεν το ξεπέρασα εύκολα. Έχει τύχει πολλές φορές να τραγουδάω στους ασθενείς στο νοσοκομείο, μου το ζητάνε», είπε αρχικά ο Νίκος Μίχας.

Ο Νίκος Μίχας είπε στη συνέχεια: «Δεν είχα σχέση με την τηλεόραση, στο Fame Story με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή η κοπέλα που είχα τότε. Η δημοσιότητα από το Fame Story ήταν ένα γερό σοκ, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Για έναν άνθρωπο που δεν έχει τη δύναμη να το διαχειριστεί, είναι πολύ επικίνδυνο».

Για τη σύζυγό του, αλλά και την πατρότητα, ο Νίκος Μίχας είπε: «Η σύζυγος πάντα με θαύμαζε, έχουμε σημαντική διαφορά ηλικίας, 10 χρόνια. Η πατρότητα είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω σιγά – σιγά, είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Η μεγαλύτερή μου αγάπη δεν είναι ούτε η μουσική ούτε η ιατρική, είναι το παιδί μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: