Ελάχιστοι το ξέρουν: Αυτός ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Ρένας Μόρφη πριν από το γάμο με τον Ορέστη Φαληρέα

May 3, 2022

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ορέστη Φαληρέα, με το ζευγάρι να έχει μια κορούλα και να ζει τον έρωτά του, έχοντας κάνει κι έναν φοβερό γάμο στην Κούβα.Ο Ορέστης, όμως, δεν είναι και ο μόνος άνδρας, που πέρασε από τη ζωή της. Η καλλιτέχνιδα είχε μιλήσει σε μια συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα βρισκόταν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχιστεί, λόγω των διαφορετικών επαγγελμάτων, μιας και εκείνη βρίσκεται συνεχώς σε περιοδείες, με τον ελεύθερό της χρόνο να είναι ελάχιστος.

Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη - "Ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί μου"

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη - "Ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί μου"

Η αποκάλυψη της Ρένας Μόρφη για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε ήμουν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν. Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωτικές, που ήταν τόσο υπέροχο που είχα τον άνθρωπό μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε πιάνει, γίνεται χρυσός.

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός των δίσκων μου. Έχει ενδυναμώσει τη σχέση μου με το συγκρότημα. Την έχει κάνει πιο δημιουργική», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρένα Μόρφη, στον ραδιοφωνικό σταθμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: