Αιδηψός: Αποκάλυψη σοκ! Ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα είχε βάψει τον σκύλο του (photo-video)

May 3, 2022

Προϊστορία ως προς την κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε ζώα φαίνεται ότι είχε ο 30χρονος, που συνελήφθη αφότου εμφανίστηκε σε βίντεο να δελεάζει αδέσποτο γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και να το κλωτσάει στη θάλασσα.



Όπως αποκαλύπτει σε ανάρτηση της η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου στο Facebook, ο δράστης που κλώτσησε τη γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν κακοποιητικές τάσεις στον σκύλο του!

Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη - "Ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί μου"

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη - "Ο Σπύρος έχει εμμονή μαζί μου"

«Μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του, ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως» αναφέρεται ακόμη στην ανάρτηση.

Αιδηψός: Εξωφρενικός ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα - «Σιγά που το σκοτώσαμε»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Δευτέρας ένα αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κακοποιεί ένα γατάκι. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο άνδρας που κλότσησε το άτυχο ζώο σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, ζήτησε συγγνώμη για την εξοργιστική πράξη του, έπειτα από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ανεκδιήγητο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

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

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: