«Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία! Προσπαθούν να…» – Ξέσπασε άσχημα ο Γιωρίκας Πιλίδης

May 2, 2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 1/5 ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, τονίζοντας μάλιστα πως δέχεται πόλεμο, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για τις δυσκολίες της οικογένειάς του.



Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε με αιχμηρά λόγια και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Το πάλεψαν μέχρι τέλους – Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Ξέσπασε άσχημα κατά της Ομοσπονδίας αλλά του Εμμανουήλ ο Γιωρίκας Πιλίδης

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία», κατέληξε.

«Μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ…»

O Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί μια πολύ αγαπητή φυσιογνωμία ανθρώπου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5. Από την αποχώρηση του και μετά, τον έχουμε δει σε αρκετές δηλώσεις του και έτσι την Πέμπτη 7/4 αποφάσισε να δώσει άλλη μια ειλικρινή συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μεταξύ των όσων μοιράστηκε, στάθηκε στο άθλημα που ακολουθεί και με πολλές δυσκολίες υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιωρίκας έχει ξανά πετάξει καρφιά για την ομοσπονδία πάλης και μάλιστα αυτή τη φορά τόνισε πως αν δεν είχε δικό του, ξεχωριστό χορηγό θα είχε απομακρυνθεί από τον χώρο.

«Δόξα τω Θεώ έχω το χορηγό μου που με στηρίζει πάρα πολύ, αλλά μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ άσχημα πράγματα. Το λέω με λύπη και στεναχώρια γιατί έχουν φύγει 20 αθλητές από αυτό το άθλημα γι’ αυτούς τους λόγους. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να τα παρατήσω, αν δεν είχα το χορηγό μου θα τα είχα παρατήσει», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: