Χάρις Αλεξίου Για Την Υιοθεσία Του Γιου Της: «Πολλοί Λένε “Θέλω Ένα Δικό Μου Παιδί”. Τι Θα Πει Δικό Μου Παιδί;»

May 2, 2022

Χάρις Αλεξίου Για Την Υιοθεσία Του Γιου Της: «Πολλοί Λένε “Θέλω Ένα Δικό Μου Παιδί”. Τι Θα Πει Δικό Μου Παιδί;»Χάρις Αλεξίου Για Την Υιοθεσία Του Γιου Της: «Πολλοί Λένε “Θέλω Ένα Δικό Μου Παιδί”. Τι Θα Πει Δικό Μου Παιδί;»

Η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στους φόβους που είχε, όταν είχε προχωρήσει στην υιοθεσία του γιου της Μάνου – Δίνει μια συμβουλή σε νέα ζευγάρια που αξίζει να ακουστεί και να διαβαστεί από όλους μας..«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Η συμβουλή της τραγουδίστριας

Η ίδια, ετοιμαζόμενη για νέο «βήμα» στη ζωής της, πρόσθεσε: «Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε “φυσικά”, να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει.

Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι…».

Να επισημανθεί ότι αυτή την στιγμή ο γιος Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου, είναι ιδιοκτήτης της «My Group», της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από καλλιτέχνες όπως η Shaya, o Mark Angelo και οι Otherview.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: