Survivor 5 highlights 30/4: Η ομάδα που πάει Πούντα Κάνα και η τρυφερή αφιέρωση του Σοϊλέδη στην Αντωνά

May 2, 2022

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινό 30/4 επεισόδιο του Survivor 5, από τους τσακωμούς των παικτών μέχρι την ομάδα που πάει στην Πούντα Κάνα.



Τα 30/4 highlights του Survivor 5

«Σήμερα το βουνό…» – Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για την επιστροφή της στα αγωνίσματα

Στο επεισόδιο του Survivor, το Σάββατο 30/4 οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι, μετά το σερί νικών τους, και όπως φαίνεται κινούνται μπρος ολοταχώς για την επόμενη. Πιο συγκεκριμένα η Ασημίνα, μετά την επικοινωνία της με τον σύντροφό της, μπορεί να επιστρέψει στα αγωνίσματα και έτσι η χαρά της είναι διπλή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Όπως ανέφερε και η ίδια, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που οι γιατροί της επέτρεψαν να επιστρέψει στα αγωνίσματα, και θέλει να παλέψει να κερδίσουν και το αποψινό έπαθλο, προφανώς για να ευχαριστήσει την ομάδα της για τα έπαθλα που μπόρεσε να ευχαριστηθεί χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί λόγο του τραυματισμού της.

Το ανατριχιαστικό όνειρο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – Είδε τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Ένα προφητικό όνειρο που είδε στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, παρότι τον τάραξε, αποκαλύπτει πως τον κάνει να ελπίζει σε μία νίκη, το Σάββατο 30/4. Οι παίκτες των Μπλε, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να τα καταφέρουν μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και η πείνα τους έχει εξουθενώσει. Σε θετική λοιπόν έκβαση του αγώνα ελπίζει ο κομμωτής μετά από ότι είδε…

Ο Εμμανουήλ, πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως στο όνειρο που είδε ήταν ο πατέρας του, με ένα φωτοστέφανο, και του μίλησε λέγοντας του πως εκείνος είναι εδώ για αυτόν και πως είναι εκεί για να τον προστατεύσει. Τότε ο παίκτης παραδέχτηκε συγκινημένος πως έκλαψε όταν ξύπνησε και είπε στους συμπαίκτες του πως πιστέυει στη νίκη τους χωρίς να αποκαλύπτει το λόγο…

Η κατάσταση χειροτερεύει – Αρπάχτηκαν Καραγκούνιας και Εμμανουήλ πριν τον αγώνα

Η κόντρα όπως όλα δείχνουν καλά κρατεί και συνεχίζεται δυναμικά. Ο λόγος για τον Kωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκης Καραγκούνιας οι οποίοι φαίνεται να μην μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα και 30/4 λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα επάθλου, άρχισαν πάλι τα ίδια.

Πριν μπουν στον αγώνα ήρθε η σειρά του Τάκη Καραγκούνια να μιλήσει είπε πως η ομάδα έχει αδύναμους κρίκους και το πως μπορούν έτσι να χάσουν εύκολα πόντο, σε σχέση με τους Διάσημους. Επίσης τόνισε ότι δεν είναι σκοπός του να κάνει φιλίες στο παιχνίδι, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει εκείνη την ώρα τον λόγο και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει πολλούς και να τους φέρει κοντά του με δόλο.

Ο Τάκης δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα όλα αυτά που ακούγονταν, με τον ίδιο να φωνάζει και να λέει “Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, να βγει κάποιος τώρα και να το πει”. Οι εντάσεις μεταξύ τους δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Το πάλεψαν και τα κατάφεραν – Αυτή είναι η ομάδα έφυγε για Πούντα Κάνα!

Όπως φαίνεται το όνειρο του Εμμανουήλ βγήκε αληθινό, και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ, νικητήρια ομάδα το Σάββατο 30/4 ήταν η Μπλε. Μετά την πείνα και τις κακουχίες, η ομάδα φαίνεται πως έβαλε τα δυνατά της και ενώθηκε προκειμένου να καταφέρουν να ανατρέψουν το σερί με τις ήττες και να το γυρίσουν σε μία νίκη με μεγάλη διαφορά.

Μετά τη νίκη τους και το φαγητό, που ίσως είναι και το σημαντικότερο έπαθλο για αυτούς τη δεδομένη στιγμή, θα πάνε στην Πούντα Κάνα, σε ζωολογικό κήπου και θα περιπλανηθούν ανάμεσα σε πολλά ζωάκια.

Χαμός στους πάγκους – Το σύνθημα του Εμμανουήλ που εξόργισε τους Κόκκινους

Λίγο πριν την ανάδειξη της ομάδας που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor, ένταση δημιουργήθηκε στους πάγκους των δύο αντίπαλων ομάδων. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, φαίνεται πως προκάλεσε την οργή των Κόκκινων, όταν άρχισε να φωνάζει συνθήματα, που αν και όχι τόσο σημαντικά και προκλητικά, κατάφεραν να εκνευρίσουν τους απέναντι.

Ο Κωνσταντίνος άρχισε να φωνάζει συνέχεια «Βαριέμαι» καθώς αντιλήφθηκε πως ενοχλεί την άλλη ομάδα, και το χρησιμοποίησε προς όφελος της δικής του για να τους αποσπάσει την προσοχή, τότε όμως ο Κατσαούνης του απάντησε και έγινε ένας μικρός διαπληκτισμός.

«Κάποιοι τον βάζουν να…» – Τα καρφιά της Σταυρούλας για το ήθος των Μπλε

Η Ναυσικά, βρήκε αρκετά αστείο τον τρόπο που ο Εμμανουήλ φώναζε τα συνθήματα στον αγώνα επάθλου το Σάββατο 30/4, ωστόσο η Σταυρούλα δεν είχε την ίδια γνώμη. Η παίκτρια των Μπλε ήταν φανερά εκνευρισμένη από τις συνεχόμενες φωνές και τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αποκάλυψε πως κάποιοι από την ομάδα του τον παρακινούν να κάνει τέτοιες κινήσεις.

Η παίκτρια των Κόκκινων αποκάλυψε στην κάμερα πως ο Τάκης της είπε αυτή την τακτική των Μπλε και πως βρίσκει ανήθικο κάποιοι να προωθούν τον Κωνσταντίνο σε τέτοιες μη δίκαιες πράξεις προς τους αντίπαλους, προσπαθώντας να τους σπάσει τα νευρά και να αποτύχουν στο στόχο τους.

«Τσακώνονται ακόμα και όταν κερδίζουν» – Τα γέλια των Κόκκινων με την συμπεριφορά των αντιπάλων

Ούτε η νίκη από ότι φαίνεται δεν είναι η ικανή να κάνει την ομάδα των Μπλε να συνυπάρχει αρμονικά, χωρίς τσακωμούς και καυγάδες. Παρότι κέρδισαν το τρομερό έπαθλο και το ταξίδι στην Πούντα Κάνα, εκείνοι με το που επέστρεψαν στην καλύβα πάλι άρχισαν τις ψιλό εντάσεις, κάτι που σχολίασαν οι αντίπαλοι σχεδόν γελώντας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα σχολίασε οριακά γελώντας την κατάσταση μιας και βλέπει μία ομάδα που κερδίζει τόσα μετά από καιρό και ακόμα γκρινιάζει. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί επικρατεί αυτό το κλίμα ανάμεσα τους, αλλά από ότι φαίνεται τους έχουν πάρει χαμπάρι μιας και και ειπώθηκε προς τους Μπλε η φράση «Σας δίνω μισή ώρα να τσακωθείτε».

«Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του» – Πυρ και μανία ο Κατσαούνης με τα υπονοούμενα του Τάκη

Από ότι φαίνεται, ο Τάκης έχει αρχίσει και ενοχλείται που κάποιοι συμπαίκτες του έχουν αρχίσει και έρχονται πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο ,με τον οποίο διατηρεί κάκιστες σχέσεις, και αρχίζει να σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως ανέφερε ο Κατσαούνης, ο Τάκης μετά τους χορούς και τα τραγούδια το βράδυ στην καλύβα, το Σάββατο 30/4, τον πλησίασε και του είπε τη φράση «Να σε δω πως θα γυρίσεις στα Φάρσαλα» κάτι που εξόργισε τον παίκτη.

Ο Κατσαούνης ανέφερε πως άλλα ήθελε να εννοήσει ο Τάκης σχετικά με τους χορούς και τα τραγούδια και μετά προσπαθούσε να το μαζέψει. Επίσης ανέφερε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αλλά αυτό που πάει να κάνει ο Τάκης τον καθιστά βλάκα.

Η αφιέρωση του Άρη στην Μαρία Αντωνά – Ακούστηκε δυνατά το όνομά της στον Άγιο Δομίνικο

Για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο αγωνιστήκαν στο επεισόδιο το Σάββατο 30/4 στο Survivor οι δύο ομάδες, και παρά τα νεύρα που δημιούργησαν οι ατάκες του Εμμανουήλ και την ένταση στον πάγκο, οι Μπλε ακάθεκτοι πήραν τη νίκη! Ο Άρης Σοϊλέδης, κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο έκανε μία κίνηση αγάπης προς τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά και όλοι τον συνόδευσαν…

Ο Άρης Σοϊλέδης, θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και τον περιμένει για να προγραμματίσουν τον γάμο τους. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν δυνατά το όνομα της αγαπημένης του και αυτό τότε ακούστηκε δυνατά στον Άγιο Δομίνικο.

«Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!» – Ο Σοϊλέδης για τα παρακάλια του Τάκη να μην ψηφιστεί

H επικοινωνία διάφορων παικτών με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έχει κάνει τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται με όλους αλλά και να υποψιάζεται πως ίσως ψηφιστεί. Όπως ανέφερε ο Άρης, τον προσέγγισε ο Τάκης παρακαλώντας τον στην ουσία να μην τον ψηφίσουν γιατί έχει καταλάβει πως ο κόσμος δεν τον συμπαθεί.

Ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: