Παντρεύονται! Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

May 1, 2022

Παντρεύονται! Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας





Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς ο κουμπάρος τους «πρόδωσε» την πιθανή τους πρόθεση να παντρευτούν.

Θα παντρευτούν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης;

Ο Μανώλης Κονταρός, μάλιστα, ρώτησε δημόσια στο χθεσινό Chart Show την Δέσποινα Βανδή αν θα την στεφανώσει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την ίδια στιγμή που υπάρχουν φήμες για «σύννεφα» στην νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο διάλογος της Δέσποινας Βανδή με τον Μανώλη Κονταρό

Η διάλογος ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Κρητικό λυράρη, που έγινε στο πλατό την ώρα του γυρίσματος, ήταν ο εξής: «Δεν θες να πας πίσω στην Κρήτη;» τον ρωτάει η Ελληνίδα σταρ. «Πού να πάω, εδώ θα κάτσω. Καταρχάς, είμαι λίγο στριμωγμένος, με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα ‘μαστε οι δυο μας, πάλι μπορεί να μου ξεφύγεις, θα σε ρωτήσω στον αέρα: Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα σε στεφανώσω! Για πες μου, σε παρακαλώ, τι απάντηση να δώσω».

Η Δέσποινα Βανδή ξεκαρδίζεται με την αυτοσχέδια μαντινάδα του και του απαντάει αμήχανη «θα το σκεφτώ… μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου έχω δώσει απάντηση», με τον Μανώλη Κονταρό ν’ αποκρίνεται «έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο, όλα εντάξει!» , με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να κοκκινίζει και να δίνει πάσα για το επόμενο βίντεο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: