Πέρασαν 13 χρόνια: Η… ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θα ήθελε να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου

May 1, 2022

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει όμως πραγματοποιήσει αρκετές διαφορετικές δουλειές μπροστά στην οθόνη.Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος την είδαμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, εκτός από το «The Chase», όπου την απολαμβάνουμε καθημερινά και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

Ο... διαφορετικός ρόλος που ενσάρκωσε

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: