«Είστε κότες, αμα γυρίσω θα σας γ…»: Παvικός στο MasterChef, ο Μπόμπαινας πετούσε καλαμπόκι στους παίκτες

April 30, 2022

«Είστε κότες, αμα γυρίσω θα σας γ…»: Παvικός στο MasterChef, ο Μπόμπαινας πετούσε καλαμπόκι στους παίκτες

MasterChef: Χαμός επικράτησε κατά τη ψηφοφορία των Μπλέ, όταν ο Μπόμπαινας αποκάλεσε “κοτούλες” τους συμπαίκτες του και να τους πέταξε καλαμπόκι.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι Μπλέ κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, στην πιο κρίσιμη ψηφοφορία του μαγειρικού διαγωνισμού, πριν την ανάδειξη της τελικής δεκάδας.

Η Ελισάβετ και ο Μπόμπαινας ήταν οι δύο παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία, από την οποία φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και τα “βέλη” προς κάθε κατεύθυνση, με τον εκρηκτικό παίκτη, Δημήτρη Ταϊρίδη, να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Όταν οι κριτές του MasterChef ρώτησαν αν ήταν όλα έτοιμα για να περάσουν στη μαγειρική δοκιμασία, ο Μπόμπαινας πήρε τον λόγο και έκρινε άδικο το ότι η Ελισάβετ ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, το πιάτο της οποίας μάλιστα συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Μπόμπαινας προκάλεσε πανικό, για ακόμη μία φορά, στο MasterChef

Απευθυνόμενους στους κριτές, ισχυρίστηκε πως άκουσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο να λένε τη φράση “ό,τι είπαμε” πριν την ψηφοφορία, που σύμφωνα με τον ίδιο αναφέρονταν στη συμφωνία που έκαναν να ψηφίσουν την Ελισάβετ, ισχυρισμός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών, οι οποίοι φανερά ενοχλημένοι δήλωναν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι προϊόν της φαντασίας του.

Τότε ο Μπόμπαινας έβγαλε από την τσέπη του μία χούφτα καλαμπόκι και την πέταξε προς την πλευρά των δύο συμπαικτών του, επισημαίνοντας “πάρτε από λίγο καλαμπόκι σαν καλές κοτούλες που είστε. Αλλά αν γυρίσω (σπίτι) θα σας… Μαζέψτε καλαμποκάκι”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: