Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Σάββατο 30 Απριλίου

April 30, 2022

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Σάββατο 30 Απριλίου

Αντιμέτωπα με τρομερές αλλαγές αλλά και έρωτες είναι πολλά ζώδια λόγω της έκλειψης του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου αυτό το δεκαήμερο.

Μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στις 10ο μοίρες του Ταύρου- το ζώδιο της Αφροδίτης- ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων και μεγάλων αλλαγών. Ευτυχώς ο κυβερνήτης της έκλειψης η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Δία στην πιο ευνοϊκή όψη της χρονιάς την ημέρα της έκλειψης δείχνει πως τα όνειρα πραγματοποιούνται μέσα από ριζικές αλλαγές και με την δύναμη της αγάπης, του ανθρωπισμού και της πίστης. Τα πιο δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν.

Ζώδια: Τι να περιμένετε;

Κριός: Η έκλειψη σας προκαλεί οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια αλλά σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ενεργοποιεί να διεκδικήσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση όσων αξίζουν για σας. Μυστικά τρυφερά συναισθήματα ξυπνάνε εκφράστε τα σε χώρο μυστικό.

Ταύρος: Φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο την μερική έκλειψη Ηλίου με επιρροή ως τον Νοέμβριο. Οι Ταύροι από 27 Απριλίου ως 6 Μαΐου θα ζήσετε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας ως τα επόμενα γενέθλια σας. Όλοι θα νιώσετε έναν άνεμο δυνατών αλλαγών και αναθεώρηση στόχων. Οι φίλοι και μια σημαντική γνωριμία σας δίνουν ελπίδες. Κάποιοι κυρίως των τελευταίων ημερών γνωρίζετε τον έρωτα σε μια φιλία ή μέσα από μια παρέα. Δεχτείτε κάθε πρόσκληση!

Δίδυμοι: Φροντίστε την ψυχολογία αλλά και θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Υπάρχει κάτι που ακόμα δεν γνωρίζετε. Προετοιμάστε ένα σημαντικό σχέδιό σας αλλά προσέξτε να το κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και παρασκηνιακές ενέργειες. Ο τομέας της καριέρας αλλά και των κοινωνικών σχέσεων σας δίνει ευκαιρίες.

Καρκίνος: Οι φιλίες, ο κύκλος των γνωριμιών, η συλλογική δουλειά και οι οικονομικοί στόχοι Θα περάσουν από αλλαγές που θα πρέπει να εξισορροπήσετε σκεπτόμενοι κοινούς στόχους αλλά και δίκαιη μοιρασιά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία φέρνει μια αγάπη από μακριά ή σε ένα ταξίδι σαν δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα ζώδια

Λέων: Θέματα καριέρας, συνεργασιών αλλά και μια μακροχρόνια σχέση περνάνε από ριζικές αλλαγές και εκπλήξεις. Η μερική έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει πάντα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά όσους έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουλίου και ως τις 8 Αυγούστου. Μυστικά συναισθήματα δυναμώνουν μαζί με το πάθος.

Παρθένος : Η εργασία και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει και είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τις εργασιακές συνθήκες αλλά και απλές συνήθειες για την υγεία και την ευεξία σας. Μια σχέση εξελίσσεται σοβαρά στο μέλλον.

Ζυγός: Αλλάζει η καθημερινότητά σας και εμπνέεστε να δημιουργήσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μυστικά συναισθήματα αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, την εφορία ή κοινά συμφέροντα. Κάποιες φορές η αγάπη έρχεται έτσι απλά αρκεί να την εκτιμήσετε.

Σκορπιός: Η έκλειψη επηρεάζει με ανατροπές τις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ειδικά όσους είστε τέλος Οκτωβρίου και ως 7 Νοεμβρίου. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες της οικογένειάς σας αλλά και των σημαντικών συνεργατών και συντρόφων. Η δημιουργία και ο έρωτας σας ανεβάζουν στον ουρανό!

Τοξότης :Θα χρειαστείτε ανανέωση στην καθημερινότητα και τις συνήθειες σας και ριζικές αλλαγές στην εργασία. Χρειάζεστε αέρα και χώρο στον τομέα της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων. Ακολουθείστε ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι στη δουλειά σας . Φροντίστε θέματα υγείας, για να ανανεώσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια σας απασχολούν. Ένας έρωτας μπορεί να έρθει ως την πόρτα σας και κάποιοι αποφασίζετε να συγκατοικήσετε ή να αυξήσετε την οικογένειά σας.

Τα υπόλοιπα ζώδια

Αιγόκερως: Μια συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω. Η έκλειψη Ηλίου τονίζει δυνατά συναισθήματα έρωτα και δημιουργίας. Με έναν απρόσμενο τρόπο ένας έρωτας ή ο καρπός του έρωτά σας θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει! Πιο ευνοημένοι και έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή οι Αιγόκεροι από 27 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου. Βγείτε, ταξιδέψτε και επικοινωνήστε οι ευκαιρίες είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένουν να τις προσέξετε.

Υδροχόος: Η μερική έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον δικό σας πλανήτη Ουρανό φέρνει ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια ή το σπίτι ακόμα και τον τόπο διαμονής σας ή την επαγγελματική στέγη. Η συνάντηση με έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεργάτη μπορεί να είναι απρόβλεπτη αλλά και εύκολα ανατρέψιμη. Πιο προσεχτικοί εσείς που έχετε γεννηθεί από 26 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου. Πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας, για να έλξετε τον κατάλληλο σύντροφο.

Ιχθύες: Aλλάζουν όλα γύρω σας και σας εκπλήσσουν. Η επικοινωνία και τα ταξίδια, η δύναμη και τα ταλέντα σας, το χάρισμα να επικοινωνείτε και να νιώθετε τους γύρω σας κρύβει αλλαγές και ευκαιρίες. Προσέξτε ταυτόχρονα μηνύματα, συζητήσεις, αρχεία αλλά και διαδρομές και μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Η γοητεία σας μαγνητίζει και ξελογιάζει, περισσότερο εσείς των τελευταίων ημερών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: