Πάτρα: Τι μαθαίνουν στα σεμινάρια εγκληματολογίας που παρακολουθούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου (video)

April 30, 2022

Πάτρα: Η εγκληματολόγος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και εξήγησε τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια.



Όπως ανέφερε ένα άτομο που παρακολουθεί σεμινάριο εγκληματολογίας ενδιαφέρεται από τη μία πλευρά για το πώς δρα ένας δράστης και από την άλλη να μάθει πως λειτουργούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο χαριτωμένος άνδρας της σειράς!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο χαριτωμένος άνδρας της σειράς!

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις Όθωνα Παπαδόπουλου: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τεστ πατρότητας που ζητάει ο Μάνος Δασκαλάκης

Επισήμανε πως στα σεμινάρια μελετούνται εγκλήματα όπου οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τα ίχνη τους.

Η εγκληματολόγος δήλωσε πως δεν εκπλήσσεται από τη συμμετοχή της 33χρονης κατηγορούμενης στα σεμινάρια και τόνισε πως η εγκληματολογία συμβάλλει και στο να δημιουργήσει κανείς ένα έγκλημα και να αποφύγει τη σύλληψη. «Αυτό όμως εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός» επισήμανε.

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

Πάτρα: Ανατριχίλα με τις ομοιότητες στις περιπτώσεις Μαλένας και Τζωρτζίνας

Αποχωρίστηκαν βίαια, όταν τον Απρίλιο του 2019 η μόλις 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 5,5 χρόνια μετά και η Τζωρτζίνα πεθαίνει, με τη μητέρα της πλέον, να κατηγορείται ότι εκείνη την σκότωσε.

Στις συνεντεύξεις τους, η Ρούλα και ο Μάνος, έχουν περιγράψει τη πορεία του θανάτου των δύο αυτών παιδιών. Οι ομοιότητες που διακρίνονται σοκάρουν. Η Μαλένα πεθαίνει στις 13 Απριλίου του 2019 στο Παίδων, ημέρα Σάββατο. Τρία χρόνια μετά, στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα αφήνει την τελευταία της πνοή και εκείνη στο Παίδων, επίσης, ημέρα Σάββατο.

Δείτε επίσης: Νέα αποκάλυψη-σοκ: Οι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας σε ζωγραφιά – Πότε της χορηγήθηκε κεταμίνη και γιατί (video)

Και τα δύο παιδιά γεννιούνται υγιέστατα. Χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας. Ώσπου ξαφνικά και τα δύο, εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα…

Η παράλληλη πορεία προς το θάνατο μόλις έχει αρχίσει. Μετά τα συμπτώματα που παρουσιάζουν και τα δύο παιδιά στο σπίτι, υποβάλλονται σε εξετάσεις, με τους γιατρούς όμως, να μην μπορούν να βρουν την αιτία της κατάστασής τους. Την Μαλένα εξετάζει αρχικά παιδίατρος στην Πάτρα και εν συνεχεία τους παραπέμπει στο Παίδων στην Αθήνα.

Μετά το επεισόδιο στο σπίτι με τους σπασμούς, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί, αδυνατούσαν να εξηγήσουν τα όσα τους περιέγραφε η μητέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: