Επιμένει Ο Σταμάτης Γονίδης: «Δεν Είμαι Μόνο Εγώ Που Μετακινώ Αντικείμενα Με Τη Σκέψη»

April 29, 2022

Επιμένει Ο Σταμάτης Γονίδης: «Δεν Είμαι Μόνο Εγώ Που Μετακινώ Αντικείμενα Με Τη Σκέψη»Επιμένει Ο Σταμάτης Γονίδης: «Δεν Είμαι Μόνο Εγώ Που Μετακινώ Αντικείμενα Με Τη Σκέψη»

Ο τραγουδιστής επιμένει στη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και προκάλεσε αίσθησηΟ Σταμάτης Γονίδης μίλησε στο Mega με αφορμή την πρεμιέρα του στο Stage με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και την Κατερίνα Στικούδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα. «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ εξέφρασε κι άλλη μια επιθυμία του, λέγοντας ότι «θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα».

Τέλος για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και προκάλεσε αίσθηση, τόνισε: «Όταν είπα με την σκέψη μπορώ να μετακινήσω αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, ποτέ δεν είπα ψέματα», δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης και συνέχισε: «είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτά αντικείμενα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: