Γκόλντεν Ριτρίβερ Πηγαίνει Κάθε Βράδυ Στο Παράθυρο Του «Φίλου» Του Σκύλου

April 29, 2022

Γκόλντεν Ριτρίβερ Πηγαίνει Κάθε Βράδυ Στο Παράθυρο Του «Φίλου» Του Σκύλου



Γκόλντεν Ριτρίβερ Πηγαίνει Κάθε Βράδυ Στο Παράθυρο Του «Φίλου» Του Σκύλου

Έχουν ένα απαγορευμένο ειδύλλιο.. Το σκυλάκι χαιρετά τη σύντροφό του μέσα από τα κάγκελα του παραθύρου του σπιτιού του, αφού όπως φαίνεται, δεν την αφήνουν να βγει. Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου..



Πολλοί άνθρωποι στη ζωή τους είχαν ειδύλλια που για το περιβάλλον τους, όπως για παράδειγμα την οικογένειά τους ή τα κοντινά τους πρόσωπα, τα αποδοκιμάζουν και τα θεωρούν «απαγορευμένα». Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό των ανθρώπων, αλλά είναι κάτι που μπορούν να βιώσουν και ζώα, όπως τα κουτάβια.

Και είναι ότι τα σκυλιά μπορούν επίσης να «υποφέρουν» από αγάπη όταν δεν μπορούν να δουν τους συντρόφους του είδους τους, όπως συνέβη σε ένα σκυλάκι που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Σύμφωνα με πληροφορίες του media 24 Hours , ένας σκύλος πιάστηκε τη νύχτα σε δρόμο του Μεξικού να προσπαθεί να πλησιάσει ένα άλλο σκυλί που έμοιαζε να είναι η «αγαπημένη» του. Το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο χωρίζονταν από το παράθυρο ενός σπιτιού.

Προφανώς, αυτό το σκυλάκι επρόκειτο να επισκέπτεται τον «φίλο» του κάθε βράδυ, στον οποίο δεν επιτρεπόταν να βγει στο δρόμο αφού ο μόνος χώρος που είχαν να βλέπουν ο ένας τον άλλο ήταν πίσω από τα προστατευτικά του παραθύρου ενός σπιτιού.

Δεδομένου ότι το παράθυρο έβλεπε στο δρόμο, η σκυλίτσα μπορούσε να βγάλει το κεφάλι της έξω και να πλησιάσει τον άλλο σκύλο, ο οποίος στεκόταν στα δύο πόδια για να μπορέσει να φτάσει τον σύντροφό της. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι και οι δύο γλείφουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου, σαν να τους είχε λείψει πολύ καιρό.

Αυτή η κατάσταση καταγράφηκε και ανέβηκε στο TikTok από έναν μάρτυρα που περπατούσε σε αυτόν τον δρόμο. Το βίντεο έγινε viral επειδή ο χρήστης Akemi Noelia έπαιξε στο βάθος το διάσημο τραγούδι «Piel de Ángel» του Ισπανού τραγουδιστή Camilo Sesto.

Αυτό το τραγούδι είναι για μια αδύνατη αγάπη και ειδύλλιο μεταξύ δύο ανθρώπων που πρέπει να βλέπουν ο ένας τον άλλον κρυφά για να μην τους ανακαλύψουν, όπως αυτά τα δύο σκυλάκια.

Πολλοί χρήστες που σχολίασαν το βίντεο αστειεύτηκαν ότι τα δύο σκυλιά είχαν μια «απαγορευμένη αγάπη», οπότε ο μόνος τρόπος για να δει ο ένας τον άλλον ήταν τη νύχτα μέσα από τα προστατευτικά κάγκελα ενός παραθύρου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: