51Χρονη Γυναίκα Γίνεται Παρένθετη Μητέρα Για Την Κόρη Της Και Γεννάει Το Εγγόνι Της

April 29, 2022

51Χρονη Γυναίκα Γίνεται Παρένθετη Μητέρα Για Την Κόρη Της Και Γεννάει Το Εγγόνι ΤηςΣτα 51 Της Έγινε Παρένθετη Μητέρα Για Χάρη Της Κόρης Της

Μια 51χρονη γυναίκα από το Σικάγο του Ιλινόις, η Τζούλι Λόβινγκ έγινε παρένθετη μητέρα της κόρης της, φέρνοντας στον κόσμο την εγγονή της.Η 29χρονη Μπριάνα Λόκγουντ και ο σύζυγός της, Άρον, προσπαθούσαν επί τέσσερα χρόνια να αποκτήσουν παιδί, όμως, δεν τα κατάφερναν. Την λύση στο πρόβλημα του ζευγαριού έδωσε η 51χρονη μητέρα της Μπριάνα, Τζούλι Λόβινγκ, η οποία αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και να γεννήσει το παιδί της κόρης της.

Ενα μήνα μετά τη γέννηση της μικρής Μπρίαρ, η Τζούλι Λόβινγκ τονίζει ότι η εμπειρία αυτή δεν περιγράφεται με λόγια. Μιλώντας στο Insider, σημείωσε ότι η εμπειρία της εγκυμοσύνης της ήταν παρόμοια με αυτήν που είχε ζήσει και στο παρελθόν, πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Με τη σειρά της η 29χονη Μπριάνα Λόκγουντ δήλωσε στο Insider πως νιώθει ότι το μεγαλύτερο όνειρό της έγινε πραγματικότητα καθώς έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνει έγκυος και δεν τα κατάφερε. Μετά από επτά χειρουργικές επεμβάσεις, πολυάριθμες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και 2 αποβολές, η Μπριάνα Λόκγουντ κρατάει στα χέρια την κόρη της και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Μπριάνα Λόκγουντ λέει πως ανυπομονεί να δει την κόρη της να μεγαλώνει για να της εξηγήσει πόσο πολύ προσπάθησαν για να τη φέρουν στη ζωή. Η Τζούλι Λόβινγκ νιώθει πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσφέρει ένα μοναδικό δώρο ζωής στην κόρη της. «Μου έδωσε τεράστια χαρά και ικανοποίηση που μπόρεσα να κάνω στην κόρη μου αυτό το δώρο ζωής» σημειώνει και συγκινεί λέγοντας: «Οι παρένθετες μητέρες είναι σαν άγγελοι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Breanna Lockwood (@breannalockwood)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Breanna Lockwood (@breannalockwood)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Breanna Lockwood (@breannalockwood)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: