Εταιρεία στέλνει κλανιές σε βάζο για να ευχηθείς σε «φίλους» για τα Χριστούγεννα

April 28, 2022

Εταιρεία στέλνει κλανιές σε βάζο για να ευχηθείς σε «φίλους» για τα Χριστούγεννα



Τι άλλο θα ακούσουμε, Παναγία μου;!



Δηλαδή ο κόσμος έχει ξεμείνει τόσο πολύ από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα, που κάποιοι σκέφτηκαν πως αυτό θα έλυνε τα χέρια τους; Αλλά μάλλον υπάρχει ανταπόκριση…

Για να μην στα πολυλογώ, ας σου παρουσιάσω καλύτερα το «τέλειο» δώρο για φέτος τις γιορτές, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεσαι κι εσύ.

Σε περίπτωση λοιπόν που σπας το κεφάλι σου να βρεις τι θα χαρίσεις πάλι κάνοντας τον Άι Βασίλη, η λύση είναι πολύ απλή και… καθημερινή. Αρκεί να σκεφτείς λίγο άουτ οφ δε μποξ (που λένε και στο χωριό μου). Δώρα δεν είναι μόνο τα ρούχα, τα βιβλία, τα γκατζεντάκια κι όλα αυτά τα συνηθισμένα.

Σύμφωνα με κάποιους, δώρο μπορεί να αποτελεί και μια… κλανιά. Τώρα δεν ξέρουμε αν θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο παραλήπτης ή όχι, αλλά εσύ την κίνησή σου θα την έχεις κάνει. Και όπως όλοι ξέρουμε, η κίνηση είναι που μετράει κι όχι το δώρο αυτό καθαυτό.

Αν έχεις ψηθεί για τα καλά, τότε ας μπούμε και στις λεπτομέρειες.

Μια βρετανική εταιρία που λες, η Farts Direct, παραδίδει αρωματικά… βαζάκιασε οποιονδήποτε της ζητηθεί.

Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της:

Φαντάσου την έκφραση στο πρόσωπο του άλλου, όταν συνειδητοποιήσει τι εισέπνευσε. Και μόλις το κάνει, εσύ την έχεις βγάλει την υποχρέωσή σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις σε κάποιον πώς νιώθεις πραγματικά γι’ αυτόν, χωρίς να βγάλεις ούτε λέξη!

Από τη μεριά σου, πρέπει να επιλέξεις μία συγκεκριμένη οσμή (προσπαθούμε να είμαστε και κόσμιοι όσο γίνεται) και τον παραλήπτη. Μεταξύ των επιλογών είναι και οι «Sprout Stench», «Stuffing Shart», «Hanging Out Of Your Arse», «Curry Napalm», «Love Puff». Επίσης, μπορείς είτε να το στείλεις ανώνυμα, είτε να αφήσεις μέσα ένα γράμμα με μερικά λόγια καρδιάς.

Εκτός από το ότι θα έχεις κάνει ένα πολύ πρωτότυπο δώρο, δε θα έχεις βάλει και το χέρι τόσο βαθιά στις τσέπες. Ένα τέτοιο βαζάκι κοστίζει κοντά στα 11€, οπότε καταλαβαίνεις ότι αποτελεί μια οικονομική λύση εκτός των άλλων.

Αν, λοιπόν, δε θες να «μπεις» μέσα για το φετινό σου δώρο και πιστεύεις ότι το άτομο που σχεδιάζεις να του κάνεις αυτήν την έκπληξη τις σηκώνει τέτοιες τις πλάκες, τότε τόλμησέ το.

Άλλη μία περίπτωση ανθρώπων, βέβαια, που θα άξιζαν (και με το παραπάνω) να λάβουν αυτό το χριστουγεννιάτικο δωράκι είναι κάτι πρώην και φίλοι φίδια, που σε είχαν κλασμένο τόσο καιρό! Η εκδίκηση εξάλλου είναι ένα… βάζο που σερβίρεται κρύο. Πρρρρ

Πηγή: neopolis.gr 

Διαβάστε επίσης: