Έπος Τσουκαλά! Ο «θρύλος» βγάζει τη νικήτρια του Next Top Model για να βαφτεί η κούπα ερυθρόλευκη

April 28, 2022

Έπος Τσουκαλά! Ο «θρύλος» βγάζει τη νικήτρια του Next Top Model για να βαφτεί η κούπα ερυθρόλευκηΗ δύναμη του Ολυμπιακού είναι τέτοια που μπορεί να καθορίσει νίκες από ασήμαντα πράγματα όπως οι βουλευτικές εκλογές μέχρι πάρα πολύ σημαντικά γεγονότα όπως η ανάδειξη της νικήτριας του «GNTM». Αυτό απέδειξε το τηλεφώνημα στην εκπομπή «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» του Τάκη και του Άκη.Ο οπαδός του Ολυμπιακού παρότρινε τους δυο παρουσιαστές να βλέπουν το βράδυ της Δευτέρας το ριάλιτι μόδας γιατί ο «θρύλος» εκπροσωπείται στο παιχνίδι από την «βαμμένη» Ολυμπιακό Άννα Αμανατίδου, η οποία όπως έχει δηλώσει και στην οντισιόν της είναι ανιψιά του βετεράνου άσου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αμανατίδη.

Η Άννα πρέπει να κερδίσει, κατά τον οπαδό, για να βγει στο εξωτερικό και να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές πασαρέλες με φόρεμα που θα ράψουν μεγάλοι μόδιστροι για την ίδια και τον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Φυσικά στο τέλος του τηλεφωνήματος ο Άκης ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να την ψηφίσει, οπότε ξέρουμε από τώρα, αν η νικήτρια πάει σε ψηφοφορία κοινού, ποιά θα σηκώσει και αυτήν την κούπα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: