Τραγωδία Πάτρα: Αυτά είναι τα μηνύματα που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Ελλάδα

April 28, 2022

Όλο και περισσότερο σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της Πάτρας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τα μηνύματα που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.



Παράλληλα, τις αγωνιώδεις προσπάθειες για να σώσουν την 9χρονη Τζωρτζίνα περιγράφει ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαίας Κυριακού» στο “Live News” .

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Τραγωδία Πάτρα: Αυτά είναι τα μηνύματα που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2022, -μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της- μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα.

Σε αυτά φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και απάθεια για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην κόρη της και τι μπορούν αυτές να αναδείξουν.

«Θυμίζει μια συζήτηση για μια δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος και όχι μιας μάνας, η οποία έχασε το παιδί της λίγες ώρες νωρίτερα» λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

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

Πάτρα: Εντολή της ανακρίτριας για πραγματογνωμοσύνη των ζωγραφιών της Τζωρτζίνας (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Η δημοσιογράφος, Άρια Καλύβα μιλώντας στην εκπομπή «Live News», είπε πως η υπόθεση της Τζωρτζίνας κινείται με γοργούς και προσεκτικούς ρυθμούς από τη 18η ανακρίτρια, την κυρία Σαλάπα η οποία δείχνει διατεθειμένη να «ρίξει άπλετο φως» στην υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσλάβει ως ειδική σύμβουλο την Χαρά Σπηλιοπούλου, ειδική ψυχολόγο για να αποκωδικοποιήσει τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και τη διαδρομή της κεταμίνης μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Αναφορικά με τη Μαλένα, το Ανθρωποκτονιών δεν έχει σταματήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους γιατρούς και προσπαθεί να φτιάξει μία αναπαράσταση του θανάτου, των τελευταίων ωρών ζωής του παιδιού προκειμένου να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα.

Σχετικά με την Ίριδα η επιτροπή Καρακούκη – Καλόγρυα έχει θέσει ως προτεραιότητα το 6μηνών μωρό, καθώς η «Ίριδα μιλάει, και είναι εκκωφαντικά τα όσα λέει» επισήμανε η δημοσιογράφος.

Στα χέρια της επιτροπής βρίσκεται και το πανάκι του μωρού, και οι ιατροδικαστές έχουν δηλώσει πως θα εξετάσουν τα δύο παιδιά, από το μηδέν, σα να μην έχουν υπάρξει προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: