Ελένη Καστάνη: Τα 33 Χρόνια Καριέρας, Η Προσωπική Ζωή Και Οι Ρόλοι Που Απέρριψε

April 27, 2022

Ελένη Καστάνη: Τα 33 Χρόνια Καριέρας, Η Προσωπική Ζωή Και Οι Ρόλοι Που ΑπέρριψεΕλένη Καστάνη: Τα 33 Χρόνια Καριέρας, Η Προσωπική Ζωή Και Οι Ρόλοι Που Απέρριψε

Ποιες είναι οι επιτυχημένες σειρές που απέρριψε, για ποιο λόγο είπε «όχι» σε ρόλους που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση..Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καστάνη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και αργότερα έγιναν επιτυχίες, για τις ένδοξες στιγμές που έζησε στο Βερολίνο και για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την 38χρονη καριέρα της ως ηθοποιός, τις επιτυχίες της στην τηλεόραση και τους ρόλους που απέρριψε, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

“Απέρριπτα πολλές δουλειές, που είχαν και καλά χρήματα και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Είχα απορρίψει το “50-50”. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν μία διανομή με μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες, δεν μου είχαν πεις αυτούς που είδατε εσείς. Αρνήθηκα γιατί πίστευα πως δεν ταιριάζω με αυτούς μου είχαν πει. Ένα ακόμη, που τιμωρήθηκα πολύ, ήταν όταν έκανα “Τα κορίτσια του μπαμπά”, ενώ αρνήθηκα τη σειρά “Λατρεμένοι μου Γείτονες” γιατί δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format. Είμαι η μόνη από τις παλιές κωμικούς ηθοποιούς που δεν έχω παίξει σε ισπανικά, πορτογαλικά κλπ σίριαλ. Θεωρούσα ότι από την ελληνική τηλεόραση προέκυψαν πολλοί σπουδαίοι συγγραφείς, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να γράψουν”, ανέφερε η Ελένη Καστάνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: