ΑΠΘ – Μυθικός Διάλογος Φοιτητή Με Άνδρα Των ΜΑΤ: «40 Χρονών Κεφτές», «Αν Έρθω Θα Τρέχεις Ως Την Παραλία» (Vid)

April 28, 2022

ΑΠΘ – Μυθικός Διάλογος Φοιτητή Με Άνδρα Των ΜΑΤ: «40 Χρονών Κεφτές», «Αν Έρθω Θα Τρέχεις Ως Την Παραλία» (Vid)ΑΠΘ – Μυθικός Διάλογος Φοιτητή Με Άνδρα Των ΜΑΤ: «40 Χρονών Κεφτές», «Αν Έρθω Θα Τρέχεις Ως Την Παραλία» (Vid)

Ένας μυθικός διάλογος υπήρξε ανάμεσα σε φοιτητή και άνδρα των ΜΑΤ στο ΑΠΘ – Έντονη αντίδραση φοιτητών για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον χώρο, στον οποίο βρισκόταν για 34 χρόνια η κατάληψη Στέκι στο Βιολογικό.Οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αντιδρούν για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον χώρο, στον οποίο βρισκόταν για 34 χρόνια η κατάληψη Στέκι στο Βιολογικό. Η πρυτανεία του πανεπιστημίου ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για την προστασία των εργασιών.

Κατά την συγκέντρωση των φοιτητών στην είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, υπήρξε ένας μυθικός διάλογου ενός νεαρού με άνδρα των ΜΑΤ.

Ο άνδρας των ΜΑΤ ακούγεται στο παρακάτω βίντεο να λέει απευθυνόμενος σε φοιτητή: «Κούνα το κεφάλι σου το κλούβιο βλάκα, άμα έρθω κάτω θα τρέχεις μέχρι την παραλία» και τον νεαρό να του απαντάει: «Σαράντα χρονών κεφτές είσαι ρε μ…».

Τότε ο άνδρας των ΜΑΤ με αυστηρό ύφος συνέχισε: «Μέχρι κάτω στην παραλία θα τρέχεις, χαϊβάνι».

Νωρίτερα, οι φοιτητές πραγματοποίησαν μία ακόμα συγκέντρωση έξω από το ΑΠΘ διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική παρουσία στο πανεπιστήμιο, με την αστυνομία να μην επιτρέπει στους φοιτητές να πλησιάσουν το σημείο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: