Survivor 5 spoiler 27/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας – Survivor

April 27, 2022

Μετά τα δυο πολύ μεγάλα έπαθλα που έδωσε ο Ατζούν στο Survivor 5, ήρθε η ώρα για εκείνο της επικοινωνίας, όπου η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα που έχουν να δουν και να ακούσουν νέα τους περίπου 4 μήνες.



Στο σημερινό 27/4 επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα κράξει άσχημα Τάκη Καραγκούνια! Ανέφερε πως δεν έχει ξαναδεί τόσο κακό αγωνιστικά παίκτη, αποκαλύπτοντας πως με την ομάδα του έχουν βρει σχέδιο για να τον διώξουν και θα το υλοποιήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Λίγο πριν το αγώνισμα από την άλλοι οι παίκτες θα “λυγίσουν” και θα ξεσπάσουν σε κλάματα, αφού τις ημέρες του Πάσχα δεν κατάφεραν να είναι με τις οικογένειας τους και είχαν μεγάλη ανάγκη να τους ακούσουν.

Το κλίμα θα βαρύνει όταν θα δοθεί ο λόγος στον Τάκη και θα αναφερθεί στην απώλεια του πατέρα του που έμαθε πριν από λίγες ημέρες και δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του. Στη συνέχεια ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι αρκετά δύσκολο όπως πάντα άλλωστε και οι παίκτες των δυο ομάδων θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη. Οι Κόκκινοι θέλουν και την τρίτη σερί νίκη, ενώ οι Μπλε έχουν πεισμώσει και θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν, ειδικά μετά την κίνηση της Σοφιάνας που την εξόργισε.

Αυτή η ομάδα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια της είναι η Μπλε!!!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: