Survivor 5: «Με τον Άρη σας θέλαμε εκεί» – Τα πρώτα λόγια του Τάλα σε Σοφιάννα και Μαίη μετά το Μαιάμι – Survivor

April 27, 2022

Πως και πως φαίνεται πως περίμεναν οι παίκτες των Μπλε που έμειναν πίσω τους συμπαίκτες τους, μετά το ταξίδι που κέρδισαν στο Μαϊάμι στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που πέρασαν δύσκολα μένοντας πίσω λόγο των καιρικών συνθηκών, έκαναν εικασίες σχετικά με το πως πέρασαν και πόσο φαγητό έφαγαν στο τρομερό αυτό ταξίδι.



Τα πρώτα λόγια του Τάλα μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι

Με το που έφτασαν στην παραλία ο Τάλα και ο Άρης, τους περίμενε η Σοφιάννα με την Μαίη για να ακούσουν το πως πέρασαν, με τον πρώτο να συμπληρώνει πως και εκείνος όσο και ο Άρης ήθελαν οι συμπαίκτριες τους να ήταν μαζί τους για να διασκεδάσουν.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αγνώριστη χωρίς τα χείλη και την τρέσα – Φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού από το 2014

Τα τρυφερά τετ α τετ της Ασημίνας με παίκτη της αντίπαλης ομάδας – Βίντεο ντοκουμέντο

Πολύ κοντά φαίνεται πως ήρθε η Ασημίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας στο Survivor 5. Όπως σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι, η κόκκινη ομάδα με τελικό σκορ 10-9 κέρδισε το ταξίδι στο Μαϊάμι και αμέσως μετά το αγώνισμα μπήκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε.

Τα πρώτα πλάνα μάλιστα με τους παίκτες να χορεύουν στο βανάκι αποδεικνύουν πόσο ανάγκη το είχαν όλο αυτό. Μετά τους ξέφρενους και έντονους χορούς, οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως επιτέλους θα είχαν τουαλέτα και κρεβάτι. Τις επόμενες ημέρες συνεχίστηκε η διάθεση αυτή με βόλτες στο σκάφος του Ατζούν.

Ωστόσο, ένα πλάνο από το βανάκι σχολιάστηκε έντονα! Στο πλάνο αυτό λοιπόν, βλέπουμε την Ασημίνα να χορεύει στην αγκαλιά άλλου παίκτη του Survivor και ιδιαίτερα στενά. Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Να σημειώσουμε όμως πως τα παιδιά είναι απλοί φίλοι, καθώς έχουν και οι δυο σχέση πίσω την Ελλάδα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: