Ο Ιωάννης «Δίκασε» Τον Τραπεζίτη Και Έγραψε Ιστορία Στο Deal (Vid)

April 27, 2022

Ο Ιωάννης «Δίκασε» Τον Τραπεζίτη Και Έγραψε Ιστορία Στο Deal (Vid)Ο Ιωάννης «Δίκασε» Τον Τραπεζίτη Και Έγραψε Ιστορία Στο Deal (Vid)

Ο Ιωάννης τίναξε την μπάνκα στον αέρα κι έγραψε ιστορία με το ποσό που κέρδισε…Ο Ιωάννης, ο νοσηλευτής από τη Μεσσηνία, έκανε το παιχνίδι της ζωής του στο Deal και κατάφερε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο.

Ο παίκτης έφτασε μία ανάσα πριν το τέλος έχοντας κρατήσει τα μεγαλύτερα ποσά μέσα στο παιχνίδι και ήταν έτοιμος να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο deal. Είχε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του τραπεζίτη και οι προσφορές του δεν κατάφεραν να τον «λυγίσουν», αφού τα ποσά που είχε στην άκρη, ήταν άκρως δελεαστικά.

Ο Ιωάννης δεν φοβήθηκε να συνεχίσει στο παιχνίδι, μιας και τα μικρότερα ποσά έφευγαν το ένα μετά το άλλο και η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Η τελική επιλογή έγινε ανάμεσα στις 40.000 ευρώ και στις 60.000 ευρώ και τελικά κατάφερε να κάνει την σωστή. Ο Ιωάννης, που δήλωσε ότι έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, κατάφερε να φύγει από Deal με 60.000 ευρώ. Μάλιστα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα που τα κατάφερε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: