Ντίνα Κώνστα: Η «Ντένη Μαρκορά», Η Φυγή Από Την Αθήνα Και Το Άγνωστο Πρόβλημα Υγείας

April 26, 2022

Ντίνα Κώνστα: Η «Ντένη Μαρκορά», Η Φυγή Από Την Αθήνα Και Το Άγνωστο Πρόβλημα ΥγείαςΝτίνα Κώνστα: Η «Ντένη Μαρκορά», Η Φυγή Από Την Αθήνα Και Το Άγνωστο Πρόβλημα Υγείας

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της αγαπημένης ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστά από τον ρόλο της στη σειρά «Δύο Ξένοι». Πού νοσηλεύεται, το χτύπημα της μοίρας την στιγμή που είχε πάρει την σημαντικότερη απόφαση στη ζωή της.Ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά στην υπερεπιτυχημένη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δυο Ξένοι» αγαπήθηκε όσο λίγοι. Η Ντίνα Κώνστα πέρασε πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και την αναγνώριση των συναδέλφων της, αφήνοντας πάντα πίσω της ρόλους αξέχαστους και ερμηνείες μοναδικές.

Το 2021 η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί μακριά από την Αθήνα, αφήνοντας την πρωτεύουσα για την επαρχία, ένα πιο ασφαλές μέρος μακριά από τον κίνδυνο του κορωνοϊού. Στο πλευρό της στο νέο ξεκίνημα ήταν η ανιψιά της και η Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας, την είχαν βρει με την ίδια να δηλώνει στην εφημερίδα: «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

H απόφασή της να αφήσει την υποκριτική αλλά και τους ρυθμούς της πρωτεύουσας και να ζήσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, μέσα σε μία εποχή πανδημίας, ήρθε 15 μήνες μετά το ξέσπασμα του covid-19.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την ηθοποιό και λίγους μήνες μετά ένα θέμα υγείας την ανάγκασε να αλλάξει ξανά τη ζωή της στα 84 της χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα πάλι της Espresso, η Nτίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους. Στο πλευρό της βρίσκεται ξανά η αγαπημένη της ανιψιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: