«Ένας Εφιάλτης Τελείωσε»: Γυναίκα Βρίσκει Τον Χαμένο Της Σκύλο Μετά Από Ένα Χρόνο Αναζήτησης

April 26, 2022

«Ένας Εφιάλτης Τελείωσε»: Γυναίκα Βρίσκει Τον Χαμένο Της Σκύλο Μετά Από Ένα Χρόνο Αναζήτησης«Ένας Εφιάλτης Τελείωσε»: Γυναίκα Βρίσκει Τον Χαμένο Της Σκύλο Μετά Από Ένα Χρόνο Αναζήτησης

Μετά από ένα χρόνο ο εφιάλτης της Kate Olson έλαβε τέλος. Πριν ένα χρόνο, όταν βρισκόταν στο Μιζούρι επισκεπτόμενη την οικογένειά της όταν ο σκύλος της, Walter, γλίστρησε από το κολάρο και έφυγε τρέχοντας στο δρόμο, χάνοντας τον.Η γυναίκα από το Νιου Χάμσαϊρ τον αναζήτησε παντού αλλά, μετά τις διακοπές της, έπρεπε να γυρίσει σπίτι μετά από μερικές εβδομάδες, χωρίς τον αγαπημένο της, 3χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ.

Για να τον βρει, κάλυψε το Σεντ Λούις με φέιγ βολάν με τη φωτογραφία του σκύλου του και μάλιστα δημιούργησε σελίδα στο Facebook για να τον βρει και να συντονιστεί με διάφορες ομάδες διάσωσης, έστω και εξ αποστάσεως. Στην έρευνα, η Kate υπολόγισε ότι ξόδεψε περίπου χίλια δολάρια. Αλλά τώρα «Ο εφιάλτης τελείωσε»: η γυναίκα έλαβε μια κλήση από το Lost Paws Trapping στο Belleville λέγοντάς της ότι είχε βρει τον Walter της.

Ο σκύλος βρέθηκε σε ένα βιομηχανικό πάρκο στο Άρνολντ του Μιζούρι, όπου οι διασώστες πιστεύουν ότι έζησε μεγάλο μέρος των τελευταίων μηνών. Χρειαζόταν δύο μπάνια για να επανέλθει η γούνα του στο αρχικό της χρώμα, αλλά κατά τα άλλα ήταν πάντα αυτός, «μικρή μου μεγάλη αγάπη. Είναι το ίδιο γλυκό σκυλί με πριν ή ίσως τώρα είναι ακόμα περισσότερο λόγω της έλλειψης που έχει βιώσει κι αυτός».

Ένα όμορφο χαρούμενο τέλος, σύμβολο μιας αγνής αγάπης που ξεπερνά τις αποστάσεις και τις δυσκολίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: