«Έτσι ήμουν μετά τη γάγγραινα»: Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά όταν ξύπνησε από κώμα

April 25, 2022

«Έτσι ήμουν μετά τη γάγγραινα»: Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά όταν ξύπνησε από κώμα

Με μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram η Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε την πρώτη στιγμή από το ατύχημά της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Την πραγματική της ανάσταση έζησε η Κατερίνα Βρανά, στις 23 Απριλίου πριν από πέντε χρόνια, όταν ξύπνησε από κώμα, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Στη διάρκεια μιας περιοδείας της στη Μαλαισία έπαθε διάτρηση εντέρου, στη συνέχεια σηψαιμία και μετά έπεσε σε κώμα.

Μέχρι σήμερα η κωμικός βρίσκεται σε μια μακρά διαδρομή αποκατάστασης, αντιμετωπίζοντας ακόμα προβλήματα κίνησης, ισορροπίας και όρασης.

Κατερίνα Βρανά: Η ανάρτηση που τσακίζει κόκαλα

Όπως έγραψε στα social media η αγαπημένη κωμικός, με αφορμή την παράξενη αυτή επέτειο:

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ

23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας.

Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;

Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.

Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση».

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: