Εξοργιστικές εικόνες: Μάνα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πέταξαν όλα τα «δώρα» Μαλένας και Ίριδας από το νεκροταφείο! (photos-video) – Ελλάδα

April 24, 2022

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, όπου βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (23/4) η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν στους τάφους της Μαλένας και Ίριδας και πέταξαν στα σκουπίδια, όσα λουλούδια και αντικείμενα είχαν αφήσει στα μνήματα άνθρωποι που επισκέπτονταν το κοιμητήριο. Κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνιδάκια κατέληξαν… στους κάδους.

Νέο «αίμα» στο Survivor 5: Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας μπαίνει στο ριάλιτι! (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέο «αίμα» στο Survivor 5: Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας μπαίνει στο ριάλιτι! (Video)

πατρα-νεκροταφειο

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια» ανέφεραν στην ιστοσελίδα flamis.gr. Οι δύο γυναίκες άφησαν δύο λαμπάδες και έφυγαν.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια; Αντιφάσεις από τις αδερφές Πισπιρίγκου

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ερώτημα για το ποιος βρήκε τελικά νεκρή τη μικρή Ίριδα στην κούνια της εξακολουθεί να παραμένει. Την βρήκε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ή η μικρή Τζωρτζίνα. Παράλληλα, για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη, μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα. Δύο νοσηλεύτριες έχουν καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει ότι το μωρό το βρήκε νεκρό στην κούνια η Τζωρτζίνα.

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

πατρα-νεκροταφειο

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ωστόσο, είχε πει σε συνέντευξή της στο Star πως η ίδια το είχε βρει νεκρό το μωρό με μελανιασμένα χείλη. Άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας Δασκαλάκη, προσπαθώντας να εξηγήσει τις αντιφάσεις ανάμεσα στις αδερφές Πισπιρίγκου, είπε στο Star πως οι αδερφές ισχυρίζονται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ποτέ δεν ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε το μωρό νεκρό.

Ισχυρίζονται πως αυτό το οποίο είχε πει η μητέρα της είναι ότι η Τζωρτζίνα ήταν τόσο δυνατό παιδί που ψυχικά κατάφερε και στάθηκε γενναία απέναντι στον θάνατο τόσο της Ίριδας και της Μαλένας.

Παράλληλα, ότι είχε αναφερθεί και στο γεγονός πως η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά στις προσπάθειες που έκαναν για ανάνηψη του μωρού, αλλά και στη στιγμή που οι διασώστες πήραν το μωρό με το ασθενοφόρο για το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων.

Πρόκειται για εκείνη την τραγική στιγμή που η Τζωρτζίνα στεκόταν στην πόρτα του σπιτιού και παρακαλούσε τον Θεό να μην της πάρει και αυτό το αδελφάκι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης: