To τραγικό φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης! – MEDIA & TV

April 24, 2022

Μπορεί τρίτο κύκλο «Κωνσταντίνου & Ελένης» να μην είδαμε ποτέ, αλλά το σενάριο υπήρξε και… αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς της σειράς. Ενώ, δείτε εδώ που γυρίστηκε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!



Οι τηλεθεατές είδαν στο τελευταίο επεισόδιο τους δύο πρωταγωνιστές να παντρεύονται και να συνεχίζουν να καβγαδίζουν για ασήμαντες αφορμές, ωστόσο ο Ρώμας και η Χατζησοφιά είχαν σκοπό να δώσουν συνέχεια με ένα ξεκαρδιστικό σενάριο το οποίο δεν είδαμε ποτέ καθώς οι πρωταγωνιστές δεν προχώρησαν τελικά σε ακόμα μία σεζόν.

Νέο «αίμα» στο Survivor 5: Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας μπαίνει στο ριάλιτι! (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέο «αίμα» στο Survivor 5: Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας μπαίνει στο ριάλιτι! (Video)

Στον νέο κύκλο, λοιπόν, θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια.

Τραγικό φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί «Πρόεδρο» ως Έλληνας. Το φινάλε θα έβρισκε τους δυο τους να συνεχίζουν να διεκδικούν «την οικεία στο Μαρούσι» την οποία η γκαρσόνα θα διεκδικούσε πλέον ακόμα πιο σθενάρά ως πρώην κυρία Κατακουζηνού!

Σα να λέμε, δηλαδή, ότι το τελευταίο επεισόδιο άφηνε την ιστορία εκεί ακριβώς που την άφησε και το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου! Εμείς, πάντως, πολύ θα θέλαμε να το δούμε!

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

Θυμάστε τον «αστυνόμο Μπάμπη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε τι στροφή έχει κάνει στην καριέρα του

Θυμάστε τον «Αστυνόμο Μπάμπη Μπάμπουρα», που είχαμε δει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και σε άλλες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης; Ο ίδιος έχει κάνει στροφή στην καριέρα του τελευταία και η δουλειά του είναι διαφορετική. Παράληλα, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και ο «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Ο Περικλής Αλμπάνης είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός, με μεγάλη πορεία, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, αλλά δεν αρκείται μόνο σε αυτό του το ταλέντο. Κι αυτό, γιατί όπως έχει αποδειχθεί, μπορεί άνετα α σταθεί και ως σκηνοθέτης.

Δείτε τη συνέντευξή του στο «Μεσόγειος TV»:

Θυμηθείτε και ένα εκ των επεισοδίων, όπου έπαιξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: