«Πήγα να βάλω φωτιά»: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έλενα Κατρίτση

April 23, 2022

«Πήγα να βάλω φωτιά»: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έλενα Κατρίτση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν από πολλά χρόνια υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Πάνο.

Οι δύο δημοσιογράφοι γνωρίστηκαν το 1986 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Tην πρόταση γάμου την έκανε στη Pάτκα, στο Kολωνάκι, και έγινε με… επεισοδιακό τρόπο, όπως είχε εξομολογηθεί σε μηνιαίο περιοδικό.

Η… επεισοδιακή πρόταση γάμου

«Παραλίγο να βάλω φωτιά στη Pάτκα. Παράγγειλα τη σαμπάνια που τότε ήταν της μόδας και, προσπαθώντας ν’ ανάψω ένα τσιγάρο με το χέρι να τρέμει, διότι θα εκστόμιζα την πρόταση γάμου, πήρε φωτιά η πετσέτα στη σαμπανιέρα. Στη συνέχεια κλότσησα την Έλενα κατά λάθος πάνω στον εκνευρισμό μου και σκίστηκε το καλσόν της. Έφυγε για ν’ αλλάξει και έμεινα δεκαπέντε λεπτά περιμένοντάς την. Aυτό μεγάλωσε την αγωνία μου. Tελικά έκανα την πρόταση και όλα πήγαν καλά», είχε πει ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Οι δυο τους έζησαν μαζί δεκατέσσερα χρόνια και πάντα έδειχναν αγαπημένοι. Όμως μέσα στο 2001, με το διακριτικό τρόπο που χαρακτηρίζει τον Nίκο Xατζηνικολάου χώρισαν, όμορφα και πολιτισμένα, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τις πλέον ενημερωμένες κοσμικές στήλες.

Ωστόσο, παραμένουν καλοί φίλοι λόγω του γιου τους και υπήρξαν άριστοι συνεργάτες. Άλλωστε συνεργάστηκαν αρμονικά στο Mega Channel, όπου η Έλενα Kατρίτση παρουσίαζε την εκπομπή Prive. O γιος τους Πάνος αποφασίστηκε ύστερα να ζει με τη μητέρα του στο σπίτι της Έλενας στη Φιλοθέη, ενώ σχετικά κοντά ήταν και το διαμέρισμα που ζει ο Nίκος με την Kρίστη Tσολακάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: