Η μόνη που έχει καλές σχέσεις: Η άγνωστη καλλονή αδερφή της Αθηνάς Ωνάση

April 23, 2022

Η μόνη που έχει καλές σχέσεις: Η άγνωστη καλλονή αδερφή της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση από μικρό παιδί απασχολεί τα διεθνή μέσα παρόλο που η ίδια προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 36χρονη χρυσή κληρονόμος, λατρεμένη μοναχοκόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ, από τα παιδικά της χρόνια κιόλας δεν πέρασε εύκολα.

Στα 18 της χρόνια, αποφάσισε να ξεκόψει από το παρελθόν της, αλλά και από την οικογένειά της, ότι είχε απομείνει από αυτήν, την πλευρά του πατέρα της κυρίως, του Τιερί Ρουσέλ, αλλά και από τον ίδιο.

Ο Ρουσέλ, στο μεταξύ, είχε παντρευτεί την ερωμένη του, τη Σουηδέζα Γκάμπι και η Αθηνά, μετά τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο της Χριστίνας, είχε μεγαλώσει με το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά και ετεροθαλή αδέλφια της.

Η Αθηνά, λένε, έβρισκε αφόρητη την οικογενειακή ευτυχία των Ρουσέλ, την ίδια στιγμή που η ίδια είχε χάσει τη μητέρα της την οποία λάτρευε και μάλιστα εξ αιτίας τους. Κι όμως, ήταν αναγκασμένη από το νόμο να υπομένει αυτή την κατάσταση, έως ότου ενηλικιωθεί και μπορέσει να διαρρήξει τους δεσμούς με την οικογένεια του πατέρα της και βασικότερο όλων, με τον ίδιο.

Η μοναδική «σύμμαχος» της Αθηνάς Ωνάση

Μοναδική της παρέα εκείνα τα χρόνια στην Ελβετία ήταν τα άλογα και σε αυτή της την αγάπη βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο, τη μεγαλύτερη κόρη του Ρουσέλ και της Γκάμπι, τη Σαντρίν. Μια κοπέλα πολύ πιο κοντά στην ηλικία της, η οποία μοιραζόταν το ίδιο πάθος με την Αθηνά, την ιππασία.

Η Σαντρίν περιγράφεται ως ένα πολύ χαμηλών τόνων παιδί, ήρεμο και συγκεντρωμένο, αποστασιοποιημένο από την όποια φήμη φέρουν οι δεσμοί αίματος που έχει με την Αθηνά, αλλά και από τις κόντρες του πατέρα τους με τη μεγάλη ετεροθαλή αδελφή της.

Η Σαντρίν, εξάλλου, φέρει συναφή τραύματα με εκείνα της Αθηνάς, καθώς για πολλά χρόνια δεν ήταν παρά το παράνομο παιδί του συζύγου της Χριστίνας Ωνάση και της ερωμένης του.

Οι δύο τους δημιούργησαν έναν ισχυρό δεσμό, ισχυρό για τα δεδομένα της Αθηνάς τουλάχιστον, συνέχισαν να επικοινωνούν όταν η Αθηνά έφυγε από το σπίτι του Ρουσέλ.

Πριν μερικά χρόνια, μάλιστα, όταν η Σαντρίν Ρουσέλ παντρεύτηκε, η Αθηνά ήταν εκεί. Η ίδια είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πατέρα της και να λύσει, ίσως, κάποιες από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να έχουν και κάποιες επαφές.

Παρ’ ότι, όμως, η σχέση της Αθηνάς με τον Τιερί Ρουσέλ φαίνεται να βελτιώθηκε κάπως εξ αιτίας της Σαντρίν, η σχέση της με την άλλη αδελφή της, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου, εξακολουθούν να μην είναι οι καλύτερες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: