Φωτοτυπία ο Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο μεγάλος γιος του τραγουδιστή και της Κάτιας Ζυγούλη – Gossip

April 22, 2022

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, με το ζευγάρι να έχει τέσσερα παιδιά σε έναν υπέροχο γάμο, παρουσιάζοντας σπάνια στιγμές με τα βλαστάρια τους.Ο Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά ενόψει των εορτασμών του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πόζαρε μαζί την Αναστασία και τον Αλέξανδρο βάφοντας τα πασχαλινά κόκκινα αυγά, ένα έθιμο που τηρεί η οικογένεια τους, ζώντας παράλληλα την απόλυτη ευτυχία.

Survivor spoiler 22/04: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα από το Survivor 5;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 22/04: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα από το Survivor 5;

Τα κόκκινα αυγά και ο ολόιδιος Αλέξανδρος

Ο Σάκης Ρουβάς συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας!».

Είναι σαφές, ότι ο Αλέξανδρος είναι πραγματικά ολόιδιος σε χαρακτηριστικά προσώπου μαζί του. Η Αναστασία είναι αλήθεια, ότι είναι ίδια με τη μητέρα της, με τα παιδιά τους γενικά να... έχουν να μοιάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: