Υπόθεση Πάτρας: Ο Γρηγόρης Λέων Δείχνει Με Ένα Ανατριχιαστικό Σκίτσο Πώς Πέθανε Η Μαλένα

April 22, 2022

Υπόθεση Πάτρας: Ο Γρηγόρης Λέων Δείχνει Με Ένα Ανατριχιαστικό Σκίτσο Πώς Πέθανε Η ΜαλέναΥπόθεση Πάτρας: Ο Γρηγόρης Λέων Δείχνει Με Ένα Ανατριχιαστικό Σκίτσο Πώς Πέθανε Η Μαλένα

Εικόνα γροθιά στο στομάχι μέσα από το νεκροτομείο.. Η φωτογραφία που αποδεικνύει πώς ακριβώς δολοφονήθηκε η μικρή ΜαλέναΤο φως της δημοσιότητας έχει δει εδώ και αρκετές εβδομάδες η φωτογραφία της 3,5 ετών Μαλένας Δασκαλάκη μέσα από το νεκροτομείο, της πρώτης από τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα που πέθαναν χωρίς συγκεκριμένη ιατρική εξήγηση.

Η εν λόγω φωτογραφία είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» του Πέτρου Κουσουλού, με τον δημοσιογράφο να επιβεβαιώνεται δια στόματος Γρηγόρη Λέων σχετικά με την πεποίθησή του πως και στη δική της περίπτωση η ασφυξία είναι κατά 99% η αιτία του θανάτου, όπως συνέβη με την Τζωρτζίνα και την Ίριδα.

Στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει, το πρόσωπο της Μαλένας είναι γεμάτο σημάδια πάνω από τη μύτη και στο δεξί μάγουλο, τα οποία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Γρηγόρη Λέων, υποδηλώνουν προσπάθεια για πρόκληση ασφυξίας και εν τέλει επιτυχημένη δολοφονία. Μάλιστα, ο κ. Λέων συνέκρινε τα σημάδια του παιδιού με σχετική φωτογραφία από manual των ιατροδικαστών, στην οποία καθίσταται σαφές το πώς προκαλούνται τα τα σημάδια αυτά από ανθρώπινο χέρι.

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα, σε άλλα δύο tweets, ο κ. Λέων είχε αναφέρει πως και η Ίριδα, βάσει της αρχικής πραγματογνωμοσύνης, πέθανε από ασφυξία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: