Μύκονος: Ζητούν Ενοίκιο 21.000 Ευρώ Για Σεζόν Σε Γκαρσονιέρα 45 Τμ Με Δύο Συγκατοίκους

April 21, 2022

Μύκονος: Ζητούν Ενοίκιο 21.000 Ευρώ Για Σεζόν Σε Γκαρσονιέρα 45 Τμ Με Δύο ΣυγκατοίκουςΜύκονος: Ζητούν Ενοίκιο 21.000 Ευρώ Για Σεζόν Σε Γκαρσονιέρα 45 Τμ Με Δύο Συγκατοίκους

Οι τιμές έχουν ξεφύγει από κάθε λογική συζήτηση, δείτε τι αγγελία υπάρχει λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν για τη διαμονή σε καταλύματα της Μυκόνου για όσους δουλέψουν σεζόν στο νησί των Ανέμων..Προτού αρχίσει να φτάνει το μεγάλο κύμα τουριστών στο «νησί των ανέμων», αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια αγγελία για ενοικίαση στούντιο στη Χώρα της Μυκόνου.

Ο λόγος για τον οποίο ξεσηκώθηκε θύελλα επικριτικών σχολιων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος, μόλις 45 τμ, ζητά… 21.000 ευρώ για έξι μήνες, δηλαδή απευθύνεται σε κάποιον που θα διαμείνει στο νησί ολόκληρη την τουριστική σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης θελήσει να μείνει εκεί θα πρέπει να καταβάλλει σε μηνιαία βάση ποσό άνω των 3.500 ευρώ, κάτι ενδεχομένως αρκετά υψηλότερο από τις απολαβές του.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε από εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης και σε ξενοδοχεία, που αναζητούν στέγη για τη φετινή τουριστική σεζον. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αναφέρει στην αγγελία ότι στο στούντιο των 45 τμ μπορούν να φιλοξενηθούν τρία άτομα, ενώ διευκρινίζει πως είναι ακατάλληλο για οικογένειες.

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια οργής και χλεύης από χρήστες του διαδικτύου, βλέπει μεταξύ άλλων τα εξής: «Μισό να πουλήσω τον εαυτό μου», «Ας τους μαζέψει κάποιος», «Μήπως το πουλάει και μπερδεύτηκε»…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: