Ελεονώρα Μελέτη: «Συγκινεί» Με Την Ανάρτηση Για Τα Γενέθλια Της Κόρης Της (pics)

April 20, 2022

Ελεονώρα Μελέτη: «Συγκινεί» Με Την Ανάρτηση Για Τα Γενέθλια Της Κόρης Της (pics)Ελεονώρα Μελέτη: «Συγκινεί» Με Την Ανάρτηση Για Τα Γενέθλια Της Κόρης Της (pics)

Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να «λυγίσει» το διαδίκτυο με τρυφερά λόγια της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της..Πρόσφατα η κόρη της παρουσιάστριας είχε τα γενέθλιά της και εκείνη της ετοίμασε το πιο όμορφο πάρτι, το οποίο μάλιστα, διοργάνωσε η ίδια η Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το παρασκήνιο από του πάρτι της Αλεξάνδρας, η οποία ομολογούμε πως έχει απίθανη φαντασία.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής Αλεξάνδρας και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Αλεξάνδρα επέλεξε πως φέτος, τα πάντα στα γενέθλια της, θα θύμιζαν «Σταχτοπούτα»… η αγαπημένη της…

Κάθε λίγο κ λιγάκι αλλάζουμε αγαπημένο παραμύθι… τη μια «ο καλός λύκος με τη …ΣΧΟΣΧΙνοσκουφίτσα» την άλλη η «χιονάτη με τη κακιά ΔΗΜητριά!», τώρα τελευταία η «σιντορελα» … δεν τα αγαπάει τα παραμύθια απλά. ΤΑ ΖΕΙ. Με ρόλους.

Τους μοιράζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, (θέλουν δεν θέλουν ) κ μετά το ζει. Εδώ, η ώρα έχει πάει δώδεκα, η Σταχτοπούτα τρέχει να εξαφανιστεί , κ όπως τρέχει , χάνει το γοβάκι…

Λίγο μετά θα αναζητήσει στο πλήθος τον Μιχάλη ( συμμαθητής καψούρα της) κ θα του πει: «Μιχάλη τώρα εσύ πάρε το παπούτσι κ φέρτο μου». Ο Μιχάλης της έχει φέρει λουλούδια, οδοντόβουρτσα Πέπα, κ ένα μαξιλάρι αγκαλιάς για να σφίγγει τα βράδια. Για το γοβάκι δε ψήθηκε…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: