Νέο ειδύλλιο στον «Σασμό»: Στέλλα και Γεράσιμος γίνονται ζευγάρι! – MEDIA & TV

April 20, 2022

Ο Γεράσιμος είναι γοητευμένος από τη Στέλλα και φροντίζει να το δείχνει διαρκώς, στη σειρά Σασμός. Είναι φανερά ενθουσιασμένος μαζί της και σχεδιάζει συναντήσεις, με στόχο να καταφέρει να την προσεγγίσει ερωτικά.



Η Στέλλα, μετά τη νίκη της στη δίκη του Αστέρη, επιθυμεί να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή της. Ο Αστέρης της κλείνει την πόρτα, δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να γυρίσει ξανά σε αυτή τη σχέση.

Έγκυος η Λάουρα Νάργες! Περιμένει το παιδί του Χρήστου Σαντικάϊ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έγκυος η Λάουρα Νάργες! Περιμένει το παιδί του Χρήστου Σαντικάϊ

Δείτε επίσης: Συγκίνηση στον «Σασμό»: Η Αργυρώ αγκαλιάζει επιτέλους το γιο της - Αθωώνεται ο Αστέρης

γεράσιμος σασμός

Ο Καραπάνος συνεχίζει να πιέζει την Στέλλα να “ξεπληρώσει” την χάρη που της έκανε, εντοπίζοντας τη Σεμίνα. Η Στέλλα αφοσιώνεται στο να τον “ευχαριστήσει”, με σκοπό να ξεμπερδεύει. Αυτό που δε γνωρίζει είναι πως η επιθυμία του Καραπάνου είναι να αγκαλιάσει τον γιο του, ο οποίος στέκεται… μπροστά της!

Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως η Στέλλα έχει καθημερινές επαφές με τον πατέρα του, στη σειρά Σασμός. Το ερωτικό ειδύλλιο ξεκινά, γεμάτο ένοχα ψέματα και μυστικά του παρελθόντος.

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

Μόνο που, τίποτα δε μένει κρυφό. Όπως αναφέρει το youfly.com, ο Καραπάνος μαθαίνει για τις “βόλτες” της Στέλλας και του Γεράσιμου, με αποτέλεσμα οι έρευνές του να ξεκινούν άμεσα. Τί δουλειά έχει η Στέλλα με τον αστυνόμο που τον έχει βάλει στο μάτι;

Ο Καραπάνος βάζει ανθρώπους του να παρακολουθούν το ζευγάρι. Χωρίς να το ξέρει, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας…

Πανικός στον «Σασμό»: Ξανά μαζί Αστέρης και Αργυρώ κόντρα σε όλους!

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!!! «Η μόνη παρηγοριά που μου μένει είναι να ξέρω ότι εσύ είσαι κάπου εκεί έξω και είσαι καλά. Είναι ο μόνος λόγος για να συνεχίσω να ζω και να αναπνέω…», έγραψε ο Αστέρης στην Αργυρώ και η καρδιά της έγινε χίλια κομμάτια. Η Αργυρώ το ξέρει και το έχει παραδεχτεί ακόμα και στον Σταύρο ότι δεν θα ξαναερωτευτεί ποτέ άλλον άντρα εκτός από τον Αστέρη. Και ο έρωτας στον «Σασμό» θα κυριαρχήσει. Η αγάπη, η ήπια η ανιδιοτελής του Σταύρου θα αφήσει τον χώρο στο πάθος του έρωτα και η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη.

Μετά τη δίκη η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα όπου την περιμένει με λαχτάρα ο Σταύρος και το παιδί της. Εκεί έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της συνεχίζει να σκεπάζεται με σύννεφα, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι ελεύθερος ενώ ο Πέτρος είναι στο χώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο...youweekly.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: