Υπόθεση Πάτρας: Νέα Βόμβα Θανάση Κατερινόπουλου! Το Μεγάλο Ψέμα Του Μάνου Δασκαλάκη Για Τα Τελευταία Πέντε Χρόνια!

April 20, 2022

Υπόθεση Πάτρας: Νέα Βόμβα Θανάση Κατερινόπουλου! Το Μεγάλο Ψέμα Του Μάνου Δασκαλάκη Για Τα Τελευταία Πέντε Χρόνια!Υπόθεση Πάτρας: Νέα Βόμβα Θανάση Κατερινόπουλου! Το Μεγάλο Ψέμα Του Μάνου Δασκαλάκη Τα Τελευταία Τέσσερα Χρόνια!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Πάτρας, τι αποκαλύπτει για τον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος..Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα έρχονται καθημερινά στο «φως». Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, κατέρριψε τον ισχυρισμό του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του.

Τα οικονομικά στοιχεία των γονέων των τριών παιδιών από την Πάτρα μαρτυρούν άγνωστες πτυχές για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πολλά από αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μάλιστα, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς τους σχετικά με το πώς ζούσαν.

«Τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Aπ΄ότι έχουν δει το ‘φως’ της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» διερωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Μάλιστα, ο κ. Κατερινόπουλος έθεσε και άλλο ένα ερώτημα που αφορά τον θάνατο της Μαλένας.

Μετά τον θάνατο του παιδιού, οι γονείς κινήθηκαν νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος: «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;».

Το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, η πρόσληψη και η απόλυση την ίδια μέρα
Στη συνέχεια, ο κ. Κατερινόπουλος παρέθεσε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά.

«Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες των απέλυαν ή παραιτούταν» αποκάλυψε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ακόμα, ο ταξίαρχος διερωτήθηκε πώς κάλυπτε το ενοίκιο της κατοικίας, όπου διέμεναν στην Πάτρα, πώς κάλυπτε τα έξοδα των τριών παιδιών τους, αναλογιζόμενοι, μάλιστα, και τα ιατρικά έξοδα που είχε η οικογένεια με τις περιπέτειες των μωρών μέσα στα νοσοκομεία επί τρία χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: